Ez történt Bogival és Gerivel a Házasság első látásra után

Bár elváltak az útjaik, a mai napig jóban vannak. Bogi viszont nehezen dolgozta fel, hogy egy időben sok gyűlölködő kommentet kapott.

A Tények Plusz a minap annak járt utána, hogy mi újság mostanában Bogival és Gerivel, akik a TV2 Házasság első látásra című „tudományos párkereső reality műsorában” jelentkeztek egy emberkísérletbe, amiben vállalták, hogy hozzámennek egy vadidegenhez. Azóta már elváltak az útjaik, 

de a mai napig jóban vannak, szinte minden nap beszélnek egymással, és örömmel emlékeznek vissza életük legnagyobb kalandjára.

Bogi a Tények Pluszban azt is elmondta, hogy saját bevallása szerint nagyon nehezen dolgozta fel azt, hogy egy időben rengeteg gyűlölködő üzenetet kapott a nézőktől. Főleg az esett neki rosszul, amikor a kommentek között olyan is volt, amiben nemcsak azt írták neki, hogy nem jó fej, de azt kívánták, hogy ölje meg magát.

 

A jelenlegi magánéletéről Bogi így nyilatkozott:

Volt, hogy megtalált a szerelem a műsor után. Nem feltétlenül végződött ez jól, nem feltétlen miattam, bármekkora meglepetés is. Szép dolog a szerelem, még mindig utálom, de most már azért úgy kacsintgatunk egymásra.

Bogi egyébként cseppet sem burkoltan jelezte a TV2-nek, hogy akár más műsorokban is szívesen szerepelne ezen a csatornán:

Nagyon-nagyon szívesen kipróbálnék vetélkedőket, vagy akár teljesen más kalandokat. Ami egy nagyon dédelgetett álom, de nemcsak nekem, hanem édesanyámnak is, az a Dancing With The Stars lenne.

Eközben Geri edzegetett egy kicsit Lacival és Jánossal, aztán másnap egy másik helyszínen még Andrissal is, és amíg két súlyzóemelgetés között a szőnyegen ücsörgött, őszintén vallott arról, mi a helyzet a nőkkel:

Előtte se volt hiány belőlük... Sok az impulzus, nagyon sok. Nehezen bírok ezzel az impulzussal, lubickolok benne.

(via tv2play.hu)