Ez van az Árulók legnagyobb fordulata, az Őszinteség Vacsorája mögött!

Az RTL nagysikerű realityjének pénteki kibeszélő műsorában a készítők elárulnak minden részletet a 11. epizód váratlan történésével kapcsolatban.

Az Árulók - Titkok a kastélyból ötödik és egyben az évad záró epizódjában részletesen kitárgyaljuk azt a nézők által furcsának vélt fordulatot, ami a 11. epizódban történt. Muri Enikő meghívta egy őszinte vacsorára Hevér Gábort, az egyetlen árulót, akinek őszintén be kellett vallania, hogy milyen szerepet játszik ebben a játékban, tehát be kellett vallania, hogy gyilkos.

Nézőként talán érthetetlen, hogy miért kellett bevetni ezt a fordulatot, de a készítők nem véletlenül hozták be ezt a szálat a történetbe. 

Hogy pontosan milyen érvek szóltak az Őszinteség vacsorája mellett, azt pénteken este 19:50-kor mindenki megtudhatja, aki megnézi Az Árulók - Titkok a kastélyból aktuális epizódját.

A korábbi epizódokban is elhangzottak érdekes információk a műsor hátteréről. Elsőként Vadon János mesélte el, hogy milyen volt megélni azt a néhány napot, amíg játékban volt. Elmesélte, hogy milyen hibát vétett, amikor elkezdte kimagyarázni a pajzs elvesztését.

Lakatos Laci elmondta, hogy mennyiben más ott lenni, mint nézni. Röviden: messze nem olyan egyértelmű egy szitu sem, mint ahogy az a tévében látszik.

Bíró Bea és Vályi Pista azt részletezték, hogy elképesztő agymunkát igényel minden gondolat megosztása vagy éppen megtartása ebben a játékban. Minden gyanús tud lenni egy ponton, pláne úgy, ha van olyan játékos, aki ártatlanként is állandó csapdákat helyez el, amibe hol ártatlanok, hol árulók sétálnak bele.

Dér Henitől és Molnár Árontól pedig kérdezni sem kellett, mert csak úgy ömlött belőlük a szó. Mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen nyomot tud hagyni az emberben, ha részt vesz Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorban.

És a java még csak most jön. Lezárjuk az évadot és pontot teszünk ennek a történetnek a végére.

Az Árulók - Titkok a kastélyból utolsó epizódja pénteken 19:50-kor a PORT.hu-n!