Ezek a tévéműsorok zúdulnak ránk októberben

Realityk, túlélőshow, párkeresés, celebek – a TV2 és az RTL nézettségi harcába ráadásul ezúttal a Viasat is beszáll.

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy igazi sztárparádéval és izgalmasabbnál izgalmasabbnak ígérkező műsorokkal fordulnak rá az őszi tévés szezonra a hazai kereskedelmi adók – a TV2 és az RTL nézettségi harcába ezúttal ráadásul a Viasat is beszáll, Liptai Claudia új párkereső show-jával.

De nézzük szép sorban az induló műsorokat!

 

Október 2.: Nyerő Páros (RTL)

2023. október 2-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető újra Sebestyén Balázs és Kabát Péter lesz. A szereplők pedig ők:

  • Vastag Csaba énekes és párja, Domján Evelin
  • Voksán Virág, egykori playmate, jelenleg lemezlovas és párja, Valentényi László
  • Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő és párja, Soós Dávid Hatvan FC focistája
  • Széki Attila, azaz Curtis és párja, Barnai Judit, egykori válogatott kosárlabdázó
  • Bálint Antónia egykori szépségkirálynő és műsorvezető és (volt) párja, Bársony Farkas jogász
  • Henry Kettner vlogger, tartalomkészítő és barátnője, Kiss Rebeka.

 

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Október 2.: Survivor - Generációk harca (RTL)

Az idei évad a Fülöp-szigetekre kalauzol és még izgalmasabb fordulatokat ígér; ugyanis három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik a civilek harca: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort pedig Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd. A kihívások, a körülmények még keményebbek lesznek, a feszültség a tetőfokára hág, amint próbára teszik fizikai és mentális tűrőképességüket, hogy elnyerjék a Túlélő címet és a 20 millió forintos fődíjat. 

 

Forrás: RTL

 

Október 2.: Szingli vagy svindli (Viasat3)

Az ITV Studios Make Love, Fake Love című formátumának hazai verzióját Dubrovnikban, egy mesés tengerparti villában forgatták le Szingli vagy svindli néven. A hagyományos párkereső realityktől gyökeresen eltérő műsor házigazdája Liptai Claudia. A villába egy egyedülálló lány és 10 srác költözik be, de közülük többeknek nagyon is foglalt a szíve. Vajon ki az, aki tényleg szingli, és ki az, aki a nyereményért bármit megjátszik? Ezt kell kiderítenie a játékosoknak.

 

Liptai Claudia (forrás: Viasat3)

 

Október 7.: Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát (TV2)

Október 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap indul majd hétköznap esténként a Tények Plusz után folytatódik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát, amelynek háziasszonya Ördög Nóra lesz. A műsor a címéhez híven, Ázsiát elhagyva ezúttal Mexikóban és Guatemalában állítja kihívások elé a versenyzőket. Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki az embert próbáló kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth DávidKempf Zozo és Pető BrúnóHegyes Berci és szerelme, Vágner FanniNagy Alekosz és barátnője, Varsányi RékaVölgyi Zsuzsi és Kunovics KatinkaSipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Október 9.: A Nagy Ő (TV2)

Tóth Dávid és Árpa Attila után egy ezúttal egy dúsgazdag milliárdos, az ország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán vállalkozott arra, hogy a TV2 híres-neves reality-jében keressen párt magának. Jákob a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat, eredeti szakmáját tekintve építészmérnök, tíz éve pedig ingatlanberuházóként is jelen van a magyar ingatlanpiacon. A Nagy Ő, hogy megismerje a versenyzőket, különleges randevúkat szervez Magyarországon és külföldön, ahová magángépen viszi a kiválasztottakat. A műsorvezető idén is Lékai-Kiss Ramóna lesz.

 

(forrás: TV2 Sajtószoba)

 

Október 13.: Tündérkert (Duna)

Rögtön két résszel indul október 13-án, pénteken 21:00-kor és utána heti rendszerességgel látható minden pénteken 21:00-tól a Dunán az a 8 részes sorozat, amely Móricz Zsigmond Erdély-trilógiájának első, Tündérkert című kötete alapján készült. A történet az Erdélyi Fejedelemségben játszódik, ahol elég volt egy pillanat, hogy a barátból ellenség váljon, mindenki csak magában bízhatott – és néha már magában sem. Az egyik oldalon ott áll Báthory Gábor, a Sárkány, vagyis a szenvedély, a nagyravágyás, a nagy ötletek, az indulatok és a konfliktusok harcosa. Mindezekkel szemben áll a Hattyú, vagyis a higgadt, művelt Bethlen Gábor, aki elvei és személyisége mentén dönt, legyen szó szerelemről vagy politikai állásfoglalásról. De vajon ki az igaz vezető?

 

 

Október 14. Dancing with the Stars (TV2)

Negyedik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére a táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Tánccipőt húz többek között Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Krausz Gábor, T. Danny, Marics Peti, Király Linda, Szabó András Csuti, Simon Kornél és Sydney van den Bosch, egykori szépségkirálynő, modell, a TV2 Szerencsekerék című műsorának szerencselánya is.

 

Sydney van den Bosch - Ádám Csaba; T.Danny - Lissák Laura; Forrás: TV2 Sajtószoba