Ezeket a filmeket ajánljuk a keddi tévézéshez

Kapcsold be a tévét, és kapcsolódj ki!

Király! - Filmcafe, július 6. kedd, 21h

A régi történetekben a bátor lovagok megmentik a királylányokat, megölik a sárkányokat, legyőzik a gonoszt. Ám kevés szó esik a hősök semmirekellő testvéreiről. Így van ezzel Mourne királyságában Thadeous herceg is, aki a bátyja, Fabious árnyékában él. Leezar, a gonosz varázsló elvarázsolja az öreg királyt, és elrabolja Fabious menyasszonyát, hogy beteljesítse a régi jóslatot. A két herceg elindul, hogy kiszabadítsák Belladonnát, és megmentsék a királyságot. Útjuk során megannyi kalandban lesz részük.

 

Mint a villám - Paramount Network, július 6. kedd, 21h

A Daytona 500 autóverseny egyike a legkeményebbeknek. Csak a legedzettebb és legtapasztaltabb pilóták vághatnak neki a siker reményében. A reményteljes fiatal autóversenyző (aki élete legnagyobb próbatételére készül) és legnagyobb ellenfele súlyos balesetet szenvednek... Egy vakmerő pilóta azonban sohasem hagyja annyiban.

 

Anthony Zimmer - Film Mánia, július 6. kedd, 22.35h

Anthony Zimmert, a zseniális bűnözőt a világ valamennyi rendőrsége üldözi. Senki sem tudja, hogy néz ki, de Akermannek, az elszánt zsarunak van egy aduásza a többiekkel szemben: tudja, hogy Zimmer mindent kockára tenne csak azért, hogy újra láthassa Chiarát (Sophie Marceau). Épp mielőtt a fiatal nő találkozhatna a rejtélyes bűnözővel, kap egy üzenetet Zimmer kézírásával. Hogy üldözőit lerázza, Chiarának meg kell környékeznie egy vadidegen embert és úgy kell tennie, mintha ő lenne az, akit mindenki el akar kapni. Chiara Françoist, a teljesen átlagos férfit szúrja ki, akit teljesen rabul ejti a nő közeledése és nem is sejti, micsoda szörnyűségek várnak rá. Francois és Chiara a manipulációk és fondorlatok közepette csak akkor jön rá, hogy csupán parasztok egy életveszélyes sakkjátszmában, mikor már majdnem késő.

 

Barátság extrákkal - AXN, július 6. kedd, 22.50h

Jamie munkaügyis fejvadász New Yorkban, Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie a Nagy Almába csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a srácra. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy esetleges újabb csalódástól. A helyzet tisztázása érdekében megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális célzatú lesz. Ám más dolog ígérni valamit, és más betartani.

 

Nagy Hal - Filmcafe, július 6. kedd, 22.55h

A halálos beteg Edward Bloom ágyánál összegyűlik a család. A beszélgetések során az apa felidézi életét. Mindig is a tündérmesék világában élt. Nyolcévesen, ágyhoz kötött betegként napjait a Világ Könyves Enciklopédiájának olvasásával tölti. Különösen az aranyhalakról szóló cikk ragadja meg. Tíz évvel később a városka egyik legnépszerűbb fiatalembereként rájön, hogy, csakúgy, mint az aranyhalnak, a növekedéshez neki is el kell hagynia az otthonát, és fel kell fedeznie a világot. Valószerűtlen, mitikus utazás veszi kezdetét.

 

A szív bajnokai - Viasat3, július 6. kedd, 23.10h

Michael Oher (Quinton Aaron) élete nem könnyű. A hajléktalan fekete bőrű diákot nem akarja átvenni a jó hírű gimnázium, mivel a teszteken nagyon rosszul teljesít. Senki nem tudja róla, hogy az anyja drogfüggő, az apját pedig megölték. Amikor a kis S.J. összebarátkozik vele, Leigh Anne (Sandra Bullock) felkarolja és befogadja a családjukba. Michaelről hamarosan kiderül, hogy nem is olyan ostoba, ráadásul remek focista. A család mindent latba vet, hogy a fiú életét rendbe hozza, és még arra is készek, hogy örökbe fogadják.

 

Éjjeli féreg - Paramount Network, július 6. kedd, 23.25h

Az amerikai álom elérhetetlen távolságba került Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) generációja számára. A munkanélküliség, nagyratörő célok és az elkeseredett próbálkozás olyan útra sodorja a férfit, ami a mélybe vezet. Minden éjjel, míg a város az igazak álmát alussza, véres sztorikra éhes mini stábok, gyors kocsikkal, kamerákkal és harsogó rendőrségi rádiókkal felszerelve portyáznak a terpeszkedő Los Angeles szennyes utcáin. A rendőrséget megelőzve egyik tetthelyről a másikra rajzanak és a felvételeket a televízióknak eladva váltják dollárra a vért. Lou megmámorosodik a nagy pénzzel kecsegtető lehetőségtől és gátlástalanul gázol át mindenen és mindenkin a sötétben.