Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Új hét, új tévénézési lehetőségek!

Miami Vice - Film+, augusztus 12. hétfő, 21h

A két nyomozó, Sonny Crockett (Colin Farrell) és Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) jobban bíznak egymásban, mint bárkiben az életben. Enélkül nem is maradnának életben, amikor kénytelenek átvenni egy fedett akcióban megölt informátor helyét. A kolumbiai drogkartell alvezére, Jose Yero ugyanis eddig minden ügynököt kiszimatolt, és kegyetlenségét az ügynökök családtagjai is elszenvedték. Ricardo azonban zseniális tervvel áll elő, amivel a nagyhal, Montoya is előcsalható. Csakhogy Sonny beleszeret Isabellába (Gong Li), Montoya asszisztensébe, és ezzel új játékszabályok lépnek életbe.

 

88 perc - Film Mánia, augusztus 12. hétfő, 21h

Dr. Jack Gramm (Al Pacino), a hires pszichiáter és igazságügyi szakértő halálos fenyegetést kap: már csak 88 perce van hátra az életéből! Biztos benne, hogy a háttérből a kivégzésére váró sorozatgyilkos, Jon Forster (Neal McDonough) irányít, akit egykor ő juttatott rács mögé. Jack egyre paranoiásabb és bizonytalanabb lesz, már nem bízik sem az asszisztensében, sem a diákjában, Laurenben (Leelee Sobieski), de még az egyetem igazgatónőjében, Carolban (Deborah Kara Unger) sem. Ráadásul a rendőrség is a nyomában van, az újabb gyilkosságokkal ugyanis őt gyanúsítják.

 

Akihez beszél a föld - Paramount Network, augusztus 12. hétfő, 21h

Bő egy évig tartott a Dardanellák ostroma Gallipolinál 1915-ben. Bár az Antant elterelő hadműveletnek szánta a törökök megtámadását, az odavezényelt ausztrál és új-zélandi hadtestek teljesen felmorzsolódtak a központi hatalmak ellenállásán. Amikor Connor értesül róla, hogy mindhárom fia eltűnt a csatában, elindul Ausztráliából Törökországba, hogy felkutassa őket.

 

300 - A birodalom hajnala - RTL HÁROM, augusztus 12. hétfő, 21h

Xerxész (Rodrigo Santoro), a Perzsa Birodalom uralkodója a szépséges boszorkány, Artemiszia (Eva Green) irányítása alatt a tengeren keresztül a görög városállamokra támad. Themisztoklész (Sullivan Stapleton), az athéni hős az Artemiszion-foknál kis hellén hajóhadával szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok egyesülhessenek a perzsák ellen.

 

Rin Tin Tin - Viasat Film, augusztus 12. hétfő, 21h

Rin Tin Tin, a világhírű németjuhászkutya "gyermekkorát" ismerhetjük meg ebben a remek családi filmben! Az édes kis kölyökkutyára egy amerikai katona talált rá, amikor az első világháborúban, egy francia város romjai között túlélőket kerestek. Mivel a hadseregben a szabályok szerint hobbiból kutyát nem lehetett volna tartani, így kénytelen volt foglalkozni vele és kiképezni mentőkutyának. Rin Tin Tin pedig nagyszerűen helytállt, s számtalan ember köszönheti neki az életét.

 

Kingsman: A titkos szolgálat - Mozi+, augusztus 12. hétfő, 21h

Tökinek az édesapja halála után eléggé nyomorult sors jutott az életben. Senkire sem számíthat, így a balhék is könnyen megtalálják. Az egyik ilyen komolyabb ügye után úgy néz ki, börtön vár rá. Viszont eszébe jut, hogy édesapja halála után felkereste őket egy öltönyös férfi, aki egy számmal ellátott medált adott neki és hozzátette, ha segítségre lenne szüksége, hívja a számot. Töki így is tesz és rövid időn belül minden magyarázat nélkül szabadon is engedik. Ekkor tűnik fel ismét a titokzatos idegen, álnevén Galahad és egy életre szóló ajánlattal áll elő, amely gyökeresen megváltoztathatja Töki életét. Esélyt kap, hogy ő is Kingsman legyen, egy olyan titkosszolgálat ügynöke, amiről a KGB, az MI6, a MOSZAD vagy a Pekingi titkosszolgálat sem tud semmit. Akiknek egyetlen céljuk van, minden veszélyt elhárítani, amely fenyegeti Nagy-Britanniát vagy akár a világot…

 

Veszélyes - Moziverzum, augusztus 12. hétfő, 21.25h

Dylan Forrester, egy bűnös múltú szociopata, a feltételes szabadlábra helyezését nyugodt körülmények közt szeretné tölteni, az antidepresszánsok és a különös pszichiátere segítségével. Egy nap azonban Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett. Dylannek a túléléshez minden taktikai képességére szüksége lesz.

 

Maga a pokol - AMC, augusztus 12. hétfő, 22.50h

Nagy pénzek forognak kockán Kelet-Európa egyik legkorruptabb börtönében, ahol a rabok gladiátorokként, életre-halálra küzdenek. A brutalitás, a nyereségvágy és az életösztön vérengző szörnyetegekké teszi őket. Az egyik legújabb versenyző Kyle LeBlanc (Jean-Claude Van Damme), akit életfogytiglanra ítélt az orosz bíróság felesége gyilkosának megöléséért. A börtönben tomboló brutalitás belőle is szörnyeteget csinál, de talán épp ez az egyetlen, ami megmentheti az életét.

 

Prédára várva - Viasat Film, augusztus 12. hétfő, 22.55h

Lillian nemrég tért vissza a Pacific Northwest vidékén lévő szülővárosába. A fiatal nőt hamarosan zaklatni kezdi egy Blackway nevű ember. Az egykori zsaruból lett bűnöző rettegésben tartja a fakitermelésből élő közösséget. A helyi lakosok elfordulnak Lilliantól, a seriff azt tanácsolja neki, hogy hagyja el a várost. Ám ő marad, és a volt favágóhoz, Lesterhez és a barátjához, Nate-hez fordul segítségért. A két férfi elég bátor ahhoz, vagy inkább őrült, hogy vele tartsanak Blackway ellen.

 

A vérszomjas terror városa - Film Mánia, augusztus 12. hétfő, 23h

Egy állatkerti állatorvos egy hátborzongató kaland közepén találja magát, ahol ő vezeti az egész városra kiterjedő vadászatot egy félelmetes oroszlán után, amely a holland fővárost, Amszterdamot tartja rettegésben.

 

Iron Sky: Támad a Hold - RTL HÁROM, augusztus 12. hétfő, 23.10h

A Harmadik Birodalmat nem sikerült létrehozni a Földön, ezért a náci vezetés titokban a Hold árnyékos oldalán vetette meg a lábát. 70 év alatt felépítettek egy gigantikus űrerődöt, amelyhez repülő csészealjak hatalmas armadája tartozik. Amikor James Washington amerikai űrhajós véletlenül felfedezi a bázist, a Hold Führere (Udo Kier) úgy dönt, hogy a Föld visszafoglalásának dicsőséges pillanata elérkezett. A Negyedik Birodalom két náci tisztje, a kegyetlen Klaus (Götz Otto) és az idealista Renate (Julia Dietze) a Földre utazik, hogy előkészítsék az inváziót.

 

Csúcshatás - Paramount Network, augusztus 12. hétfő, 23.15h

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer".

 

Veri az ördög a feleségét - M5, augusztus 12. hétfő, 23.30h

Idős Kajtár István 50 éve házasember. Annak idején Szent István napján kötöttek házasságot, s most aranylakodalmára is augusztus 20-án gyűlik össze a család. Megérkezik Pestről az egyik Kajtár lány is főnökével, Vetróval és annak családjával. Lucullusi ebéd készül a vendégek tiszteletére, ezzel is szeretnék megalapozni a család két ifjabb tagjának jövőjét, amit a funkcionárius Vetró esetleg egyengethet. Az sem zavarja a famíliát, hogy a két csemete egészen mást akar, Vetró pedig gyomorbajos…

 

Amerikai nindzsa 2.: A leszámolás - Moziverzum, augusztus 12. hétfő, 23.30h

Joe Armstrong-ot, aki a Távol-Keleti harcművészetek mestere, és társát, a rettenthetetlen, semmitől vissza nem riadó Curtis Jackson-t veszélyes küldetésre kérik fel, ahol az amerikai tengerészgyalogság elit küldeménye állomásozik. Érdekes dolgok történtek itt a közelmúltban, rejtélyes körülmények között eltűnt négy katona, mely összefüggésben van Armstrong-ék küldetésével. A két harcos hamarosan rájön, hogy ördögi összeesküvés nyomaira bukkantak, mely során az embereket egyfajta genetikai beavatkozással, gyilkoló harcosokká alakítják...

 

Conan, a barbár - Mozi+, augusztus 12. hétfő, 23.45h

A fiatal Conan családjára vérszomjas hordák támadnak. A kisfiú árván marad, sorsa a rabszolgaság lesz. Évekkel később Conan, a mészárlás egyetlen túlélője már felnőtt férfi, egy igazi izomkolosszus, aki végre szabadulhat a rabszolgaságból és útra kelhet bosszút állni szülei gyilkosán, a gonosz Doom-on. Conan megtanulja a harc ősi művészetét, és immár két lábon járó gyilkológépként halad célja felé. Útközben két tolvaj csatlakozik hozzá: Valeria és Szubotaj. A különös, de rendkívül ütőképes trió felkelti Osric király figyelmét is, s megkéri őket, hogy mentsék meg a lányát, aki csatlakozott Doom csapatához a hegyekben. Conan és társai előtt hosszú és veszélyes út áll...