Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Ezekkel a filmekkel pihend ki a hétfő fáradalmait.

A szív bajnokai - Viasat3, július 5. hétfő, 21h

Michael Oher (Quinton Aaron) élete nem könnyű. A hajléktalan fekete bőrű diákot nem akarja átvenni a jó hírű gimnázium, mivel a teszteken nagyon rosszul teljesít. Senki nem tudja róla, hogy az anyja drogfüggő, az apját pedig megölték. Amikor a kis S.J. összebarátkozik vele, Leigh Anne (Sandra Bullock) felkarolja és befogadja a családjukba. Michaelről hamarosan kiderül, hogy nem is olyan ostoba, ráadásul remek focista. A család mindent latba vet, hogy a fiú életét rendbe hozza, és még arra is készek, hogy örökbe fogadják.

 

Vírus - Film+, július 5. hétfő, 21h

Sam Daniels ezredes (Dustin Hoffman) halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiirtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam rádöbben, hogy a fertőzés eljuthat az Egyesült Államokba és 48 órán belül megfertőzheti az egész országot. Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban több ember is szörnyű kínok közt hal meg. A sereg karantént von a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét keresik. Azonban váratlanul felettese kizárja az ügyből. Sam hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki, és le akarja bombázni a várost, hogy így fékezze meg a mutálódott vírust, s hogy eltussolhassa az ügyet…

 

Káoszelmélet - Filmcafe, július 5. hétfő, 21h

A történet egy megszállott szervezőről szól (Ryan Reynolds), aki elhatározza hogy a továbbiakban úgy éli le az életét, hogy semmit sem tervez el előre. Hamarosan azonban beleszeret egy nőbe, akibe mellesleg a legjobb barátja is beleesik, ráadásul kiderül róla hogy nem lehet gyereke. Nos, úgy tűnik, mégis szüksége lenne valami jó tervre.

 

A felejtés bére - Paramount Network, július 5. hétfő, 21h

Az elismert rendezô, John Woo (M:I 2 és Ál/Arc) futurisztikus thrillere a látványos akciót lenyûgözô rejtéllyel ötvözi, garantálva, hogy a kirobbanó kezdéstôl egészen a lélegzetelállító befejezésig kétségek között tartsa nézôit. Michael Jennings (Ben Affleck) kitûnô számítástechnikus, akit szigorúan titkos feladatokra kérnek fel. Minden egyes munka után kitörlik rövid távú memóriáját, nehogy információt szivárogtasson ki a megbízatásáról. Legutóbbi munkája végeztével _ amikor hároméves szerzôdését nyolc számjegyû összeggel honorálja régi barátja (Aaron Eckhart) _ Jennings döbbenten hallja, hogy egész fizetésérôl lemondott. Úgy tûnik, számára nincs visszaút _ mígnem egy rejtélyes borítékban elfelejtett múltjára utaló nyomokat kap. A gyönyörû tudósnô (Uma Thurman) segítségével Jenningsnek az idô szorításában kell megfejtenie múltjának rejtvényét... miközben megpróbálja elkerülni a jövôben rá váró borzalmakat.

 

Kisiklottak - AMC, július 5. hétfő, 21h

Charles Schine (Clive Owen) reklámszakember egy napon összeismerkedik a vonatmegállóban Lucinda Harisszel (Jennifer Aniston). Ez a találkozás örökre megváltoztatja az életét. Lucinda bájos, gyönyörű és izgató. Annak ellenére, hogy mindketten házasok és gyermekeik is vannak, mágnesként vonzódnak egymáshoz. Kis románcuk azonban nem várt véget ér, amikor Laroche (Vincent Cassel), egy idegen férfi rájuk töri az ajtót és fegyvert fog rájuk. Az igazi rémálom csak ezt követően kezdődik: kalandjuknak sokkal szörnyűbb következményei lesznek, mint amiről bármelyikük álmodni mert volna.

 

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Filmcafe, július 5. hétfő, 22.35h

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát itt határozza el, hogy meggazdagodik. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztőbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél.

 

Hotel Mumbai - Film+, július 5. hétfő, 23.40h

Tíz végsőkig elszánt terrorista köt ki Mumbai partjainál egy motorcsónakkal. Céljuk több helyszínen merénylet elkövetése a hatalmas indiai metropoliszban, amelyekkel a lehető legtöbb áldozatot akarják szedni. Utolsó célpontjukként benyomulnak a világhírű Tadzs Mahal luxusszállodába. Amíg a kommandósok megérkeznek, a hotelban egy örökkévalóságnak tűnő macska-egér játszma folyik a fegyveresek és az ártatlan turisták, alkalmazottak között. A hotel alkalmazottjai közül néhányan a menekülés helyett inkább a maradás mellett döntenek, és életük kockáztatásával igyekeznek védeni a turistákat.