Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd este ezeket a filmeket érdemes nézni.

A Nap könnyei - AMC, április 9. kedd, 20h

Waters főhadnagy (Bruce Willis) az elit kommandó katonája, akit Nigériába küldenek, hogy segítsen kimenekíteni az ott ragadt amerikai állampolgárokat. De attól kezdve, hogy megérkezik, minden átalakul. Kendricks doktornő (Monica Bellucci) ugyanis nem hajlandó elhagyni azokat a védenceit, akik nem követhetik Amerikába. Ráveszi a vonakodó katonát, hogy tagadja meg a parancsot, és egy titkos ösvényen kísérje őket Kamerunba. Út közben egy férfi is csatlakozik hozzájuk, akiről hamarosan kiderül, hogy a lázadók milíciája üldözi.

 

Még egy kis pánik - Viasat3, április 9. kedd, 21h

Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez? Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát. Mi lesz ebből?! Nos, csak semmi pánik! Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti (Robert De Niro) ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától _ legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel (Billy Crystal) azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.

 

Csak szexre kellesz - Paramount Network, április 9. kedd, 21h

Emma (Natalie Portman) egy elfoglalt orvos, aki egy látszólag tökéletes megállapodást köt a legjobb barátjával, Adammel (Ashton Kutcher). A kapcsolat egyetlen szabálya, hogy nincs szabály. De vajon maradhatnak barátok akkor is, mikor komolyabbra fordul a dolog?

 

Dante pokla - Moziverzum, április 9. kedd, 21h

Harry Dalton geológus a Cascade-hegység lábainál fekvő kisvárosba, Dante's Peakbe érkezik, hogy a közelben lévő, aktivizálódott vulkánt megvizsgálja. Az eredmények nyugtalanítóak, ám a lakosság reménykedik, hogy nem lesz baj. A helyszínre érkezik Dalton főnöke is, aki az újabb mérések alapján azt állítja, hogy nem fenyeget a kitörés veszélye. Dalton azonban másként látja a helyzetet. Az egyetlen, aki hisz a megérzésének, az Rachel Wando, a városka polgármestere…

 

Sebhelyek - RTL HÁROM, április 9. kedd, 21h

Orin Boyd (Steven Seagal) mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja, és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az árulókat. Keresztes hadjáratot indít mindazok ellen, akik a rossz oldalra álltak. Új háború kezdődik, ezúttal rendőr harcol rendőr ellen. Boyd dolgát csupán egyvalami nehezíti: nem tudja, kiben bízhat, és ki van ellene. A biztonság kedvéért feltételezi, hogy csak magára számíthat, de ebben is téved.

 

Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi - Film+, április 9. kedd, 21h

Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár, és játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean (George Clooney) 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddigi legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni. A bandája csupa különleges emberekből áll. Mindannyian profik, akik tudják: a tét 150 millió dollár. Azt, hogy a három kaszinónak ugyanaz a tulajdonosa, Terry Benedict (Andy Garcia), és Ocean egykori feleségével (Julia Roberts) jár mostanában, azt egyikük sem sejti…

 

Bedrótozva - Viasat Film, április 9. kedd, 21h

Autóbalesetben meghal Luke Gibson terhes felesége, Luce-ot (Cuba Gooding Jr.) pedig életveszélyes állapotban kórházba szállítják. Életét a Hexx vállalat legújabb csúcstechnológiája, egy agyba ültethető mikrocsip menti meg. A gyógyulásnak azonban kemény ára van. Felépülését követően Luce-ot furcsa víziók gyötrik, a múltjára pedig képtelen visszaemlékezni. Ráadásul, a vállalat zord tekintetű titkos megbízottja (Val Kilmer) minden lépését követi. Szerencséjére segítségére siet egy hacker csoport, a Hexx vállalat régi ádáz ellenségei. Luke új szövetségeseivel próbálja meg emlékeit visszaszerezni és kideríteni, hogy mik Hexx cég valódi sötét céljai.

 

Asterix az Olimpián - Film Mánia, április 9. kedd, 21h

Asterix és jó barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. Mindezt azért teszik, mert a gall Alafolix herceg szerelmes lesz a gyönyörű görög hercegnőbe, és elkél neki a segítség, hogy felkészülhessen az Olimpiai megmérettetésekre. Csakhogy ugyanebbe a hercegnőbe szerelmes Cézár fia, Brutus is. Kettőjük között olyan versengés alakul ki, amely nem feltétlen a fair-play elemeit hordozza magában. Vajon ki nyeri el végül a hercegnő kezét?

 

Kingsman: Az aranykör - Mozi+, április 9. kedd, 21.25h

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének...

 

Crank 2. - Magasfeszültség - AMC, április 9. kedd, 22.15h

Chev (Jason Statham) a triádok fogságába kerül, és csak három hónappal később tér magához, méghozzá egy elemmel működő, gyatra szívvel. Miután kiszabadul, elhatározza, hogy visszaszerzi az igazi szívét, és kíméletlen bosszút áll a triádok rettegett vezéren, Poon Dongon (David Carradine) és El Huronon (Clifton Collins Jr.), mindenre képes szolgáján.

 

V mint vérbosszú - Filmcafe, április 9. kedd, 22.55h

Anglia diktatúrától szenved a nem is olyan távoli jövőben. A tévéből dől a propaganda, a titkosrendőrség pribékjei mindenkit rettegésben tartanak. Evey-t, a fiatal lányt egyik este elkapják az utcán, a halál torkából egy titokzatos alak, V szabadítja ki. A férfi a négyszáz éve kivégzett lázadó, Guy Fawkes álarcát viseli. Fawkes társaival együtt levegőbe akarta röpíteni a parlamentet, hogy az országot megszabadítsa a zsarnokságtól. De a merénylet meghiúsult, az összeesküvők bitón végezték. Evey apránként megismeri V múltját, mely a férfi bosszúvágyát táplálja. És miközben maga is megjárja a diktatúra börtöneit, rájön, hogy V ugyanarra készül, amire annak idején Fawkes.

 

Alfa - Viasat3, április 9. kedd, 23.15h

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott. Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják. De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz. Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára…

 

Két apának mennyi a fele? - Film Mánia, április 9. kedd, 23.15h

A fiatal és gyönyörű Alice Thomaso kiszabadul a börtönből, ahova luxusautók lopásáért került. A lánynak egy hónappal korábban meghalt az anyja, aki egy magnószalagról tudatja vele, hogy évekkel korábban két férfit szeretett egyszerre. Miután kiderült, hogy terhes, nem tudott választani közöttük, ezért elhagyta őket. Alice elhatározza, hogy felkeresi mindkettőjüket és kideríti, melyikük az apja. A lány ellop egy sportautót, majd elindul délre, ahol találkozik az apajelöltekkel. A két férfi, akik nem is tudtak egymás létezéséről, döbbenten hallgatja végig a lejátszott felvételt. Mielőtt kideríthetnék, hogy ki is az igazi szülő, a játékba bekapcsolódik a rendőrség és az orosz maffia.

 

A védenc - Moziverzum, április 9. kedd, 23.15h

Anna és Moody bérgyilkosokként egy évtizeden keresztül hajtottak végre nagyvolumenű merényleteket. Amikor azonban Moodyt elteszik láb alól, Anna a fejébe veszi, hogy végezni fog mentora gyilkosával. Először le kell számolnia ősellenségével, Rembrandttal, aki pont azt az embert védi, akit Anna ki akar iktatni...

 

Röfi (Malacka) - Paramount Network, április 9. kedd, 23.25h

Sara egy túlsúlyos tinilány, aki tanúja lesz, ahogy egy idegen elrabolja azokat a lányokat, akik rendszeresen csúfolják őt. Amikor a rendőrség elkezd kérdezősködni, Sara nem mond nekik semmit: őrlődik az igazság és a férfi közt, aki megmentette.

 

Másnaposok - Film+, április 9. kedd, 23.30h

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.