Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd este is a tévézés a menő!

Törvényre törve - Film+, december 19. kedd, 21h

A brooklyni nyomozó, Gino (Steven Seagal) a hatóságok jóváhagyásával, ám saját belátása szerint szerez érvényt a törvénynek. Madano (William Forsythe), a kábítószer-kereskedő a nyílt utcán lelövi Gino barátját. A nyomozó kegyetlen hajtóvadászatra indul Madano ellen, aki esztelenül lövöldözve menekül Brooklynon keresztül.

 

Hasonmás - Moziverzum, december 19. kedd, 21h

Az emberek tökéletes biztonságban és kényelemben élnek. Helyettük ugyanis saját, tökéletes robot hasonmásaik végzik el a mindennapi teendőket. A tökéletesnek hitt rendszer azonban váratlanul megbomlik, amikor megölnek néhány felhasználót. Greer FBI-ügynökre (Bruce Willis) vár a feladat, hogy kinyomozza, mi történt. Minél többet megtud az ügyről, annál meglepőbb dolgokra bukkan. A fenyegető összeesküvés leleplezése érdekében a hasonmása helyett kénytelen személyesen végezni a nyomozást, ami új veszélyek elé állítja a robotok között.

 

Közönséges bűnözők - Paramount Network, december 19. kedd, 21h

Az öt piti bűnöző rablási terve nagyon rosszul sül el. Nyakukon a rendőrség, amely a rejtélyes ""Keyser Soze""-t üldözi. A titokzatos figurának úgy tűnik, valami köze van a rabláshoz....

 

Bosszúra törve - Viasat Film, december 19. kedd, 21h

Stanleyt (John Travolta) és feleségét, Viviant (Rebecca DeMornay) megtámadják a parkolóban. Amikor a rendőrség azonosítja az elkövetőket, Stanley igazságot követel. Barátja, Dennis segítségével egyre mélyebbre merül az alvilágba, és a nyomozás során egyértelművé válik, hogy Vivian halála nem volt véletlen, hanem komoly összeesküvés húzódik a háttérben.

 

A becsület lovagjai - Film Mánia, december 19. kedd, 21h

Jacob, a rejtélyes harcos (Hayden Christiansen) szövetkezik a megölt kínai császár lányával és fiával, akik kénytelenek elmenekülni vérszomjas bátyjuk elől. Az egykori keresztes lovag bűntudattól vezérelve megtesz mindent a gyerekek védelmében, de hamarosan rájön, hogy segítségre van szüksége. Felkeresi egykori mesterét, Gallaint, a Fehér Szellemet (Nicolas Cage), aki időközben nagy sereget gyűjtött.

 

Gothika - Viasat3, december 19. kedd, 21h

Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológusnő (Halle Berry) inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült.

 

Kalandférgek 2. - Öbölből vödörbe - AMC, december 19. kedd, 22.30h

Ahol Harold és Kumar feltűnik, ott vége a nyugalomnak. Nincs ez másként most sem. Ezúttal Amszterdam felé veszik az irányt, ám problémájuk támad a biztonsági őrökkel, amikor a repülőgépre megpróbálják fölcsempészni a vízipipájukat. A két terroristagyanús fickó végül a kubai amerikai támaszponton, a Guantanamo Bay-i fogolytáborban köt ki. Persze az első adandó alkalommal meglépnek. Eszelős utazás veszi kezdetét, melynek végén talán sikerül bebizonyítani ártatlanságukat. Miközben megállás nélkül menekülnek, a belevaló csajokról sem feledkeznek meg.

 

Pénzcsináló - AXN, december 19. kedd, 22.50h

Billy Beane igazi őstehetség volt. A baseball szupersztárja lehetett volna belőle, ám maga sem hitte, hogy képes lehet erre. Ha kiváló játékos nem is, de remek játékosfigyelő, majd csapatfőnök lett belőle. Azután találkozik Peterrel, a Yale-n végzett fiatal közgazdásszal, aki saját programot fejlesztett a baseball-játékosok statisztikai elemzésére. Billy társul vele, és a program segítségével olyanokat szerződtetnek, akikről már mindenki lemondott. Kezdetben mindenki csak nevet rajtuk, de azután jönnek az eredmények. Igaz történet alapján.

 

Fehér pokol - Moziverzum, december 19. kedd, 22.55h

John Ottway egy alaszkai olajmezőn dolgozik vadászként, feladata megvédeni a munkásokat a vadállatoktól. A férfi rossz passzban van, képtelen feldolgozni szeretett felesége elvesztését. Egy napon szabadságra induló munkásokkal utazik a repülőgépen, amely szerencsétlenül jár a vadonban. A gép lezuhan, a katasztrófát csak nyolcan élik túl. A maroknyi túlélőnek nemcsak a könyörtelen időjárással kell megküzdenie, hanem a vérszomjas farkasfalkával is. Ottwayban feléled az életösztön, megpróbálja megtalálni a kiutat a fehér pokolból.

 

Fűrész III. - Filmcafe, december 19. kedd, 22.55h

Jigsaw, az ördögien kegyetlen és gyilkos játékok kitalálója minden idők legbrutálisabb sorozatgyilkosa. A bűnöző új tanítványával, Amandával az oldalán eltűnik az üldözői szeme elől. Miközben a rendőrök megpróbálnak a nyomára akadni, a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy Jigsaw őt szemelte ki sakktábláján az utolsó gyalog szerepére. A kórházból kijövet, az egyik esti műszak után Amanda elrabolja, és az elhagyatott raktárépületbe viszi, ahol a halálos beteg Jigsaw rejtőzik. Egy másik ártatlan áldozattal, Jeff-fel együtt a doktornő azt a feladatot kapja, hogy tartsa életben a gonoszt.

 

Piszkos alku - Film Mánia, december 19. kedd, 22.55h

Mark Kaminsky egy kisvárosban él feleségével, miután forrófejűsége miatt évekkel ezelőtt menesztették az FBI kötelékéből. Egykori főnöke, Shannon azonban felkeresi, hogy segítsen bosszút állni a fia gyilkosán, és cserébe megígéri, hogy a sikeresen elvégzett megbízás után visszahelyezi egykori pozíciójába. Kaminsky belemegy az alkuba, új személyazonosságot ölt és Chicagóba utazik, hogy beépüljön az alvilágba. Azonban ahhoz, hogy a feladatot sikeresen végre tudja hajtani, a gengsztereknek is el kell fogadniuk őt. Az FBI-tól viszont nem számíthat segítségre.

 

Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Viasat3, december 19. kedd, 23h

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz. De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. 

 

Lángoló jég - Film+, december 19. kedd, 23h

Alaszka maga a romlatlan, háborítatlan természet, az Aegis olajtársaságot azonban ez nem érdekli. Amikor a cég egyik szakembere, Taft (Steven Seagal) tudomást szerez a környezetromboló tervekről, amely a helybeli lakosság megélhetését is kockáztatná, úgy érzi, tennie kell valamit. Amikor halálosan összekülönbözik a cég elnökével, Jennings-szel (Michael Caine), a szép helybeli aktivista, Masu (Joan Chen) pártjára áll. Taft és Masu tudják, veszélyes vizekre merészkedtek, de Jennings is sejti, hogy a tűz-jég kombináció halálos is lehet.

 

Sötét erdő - Paramount Network, december 19. kedd, 23.20h

Egy nő Japánba utazik az Öngyilkosok erdejébe, hogy megkeresse eltűnt ikertestvérét, de hamarosan a természet feletti erők céltáblájává válik.

 

Peppermint: A bosszú angyala - RTL HÁROM, december 19. kedd, 23.40h

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.