Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Vasárnapra is összeválogattuk azokat a filmeket, amikkel kellemesen kikapcsolódhattok.

Mindenütt nő - RTLII, szeptember 26. vasárnap, 9.25h

Ilyen nincs! Melanie (Reese Witherspoon) gyönyörű, New York egyik legmenőbb ifjú divattervezője és most kérte meg a kezét a város legkívánatosabb agglegénye, aki történetesen nagyon gazdag is: a polgármester fia. Mindez olyan tökéletesen hangzik, hogy az már gyanús. Kell, hogy legyen benne valami kis hiba. Melanie vőlegénye nélkül akar hazautazni, hogy szüleivel közölje a jó hírt. Már csak azért is, mert egyúttal a férjétől is el szeretne válni. Ugyanis még azelőtt, hogy nekivágott a fényes nagyvárosnak, otthon hozzáment az egyik borostás, nagyhangú, neveletlen, sörissza sráchoz. Mielőtt megérkezik a városi vőlegény, muszáj nyélbe ütni a vidéki válópert.

 

Az ügyefogyott - Filmcafe, szeptember 26. vasárnap, 9.35h

Antoine Marechal párizsi bolttulajdonos épp olaszországi álomnyaralására készül, azonban az utazás elején azonnal autóbalesetet szenved. Az incidens okozója, egy Rolls-Royce gazdag tulajdonosa, Leopold Saroyan igazgató úr, aki felajánlja Antoinnak, hogy az ő költségére repüljön el Nápolyba, majd Firenzéből egy limuzinnal térjen haza. A meglepett boltos elfogadja a nagylelkű ajánlatot, nem sejtvén, hogy a férfi valójában nem vezérigazgató, hanem egy alvilági banda főnöke, aki az ügyefogyott Marechal segítségével akar kábítószert és gyémántot csempészni Franciaországba. Antoine elindul a nagy kalandra, nyomában az áruját féltő Saroyannal és egy konkurens bandával.

 

A Jó, a Rossz és a Csúf - Mozi+, szeptember 26. vasárnap, 9.45h

A polgárháború idején sajátos módját választja a pénzkeresetnek a mexikói Tuco és társa, Joe, akit Szőkének neveznek. A Tuco fejére kitűzött vérdíjak begyűjtéséből élnek. Szőke leszállítja a banditát a seriffnek, majd megmenti az akasztófától. Azután jöhet a következő város. Az üzlet virágzik, ám a két fickó összemarakodik az osztozkodásnál. A sivatagban egy kirabolt pénzszállító kocsira bukkannak, ám amikor Tuco le akar számolni társával, kiderül, hogy a haldokló tiszt elmondta Szőkének, hol rejtették el az aranyat. Tuco így kénytelen megint társulni Szőkével, ám az arany utáni hajszába a brutális Angyalszem is bekapcsolódik...

 

Benjamin Button különös élete - Sony Movie Channel, szeptember 26. vasárnap, 12.30h

Nem mindennapi életet él Benjamin Button (Brad Pitt). Nyolcvan esztendősen született, az idő múlásával pedig egyre fiatalabb lesz. 1918-ban látja meg a napvilágot New Orleansban, az első világháború befejezésének pillanatában. Hosszú és különleges élete egészen a huszonegyedik századig tart. A világ számos helyén megfordul, miközben beleszeret Daisybe (Cate Blanchett), akivel az egyre növekvő korkülönbség miatt csak néhány évet tölthet.

 

Házibuli 2. – A házibuli folytatódik - Prime, szeptember 26. vasárnap, 14.20h

A film Francoise története, aki nem tudja, hogyan döntsön, a férjét válassza, vagy az annyira vágyott függetlenséget. Francois viszont nem képes választani imádott foglalkozása és felesége között. Nem tudnak éretten és megfontoltan viselkedni, pedig saját problémáik mellett kamaszlányuk gondjaival is szembe kellene nézniük. Vic számára nagy gondot jelent az első komoly szerelem, az első lépések a felnőttek világába. Szüleivel képtelen megosztani problémáját, látva, hogy ők is hasonlókkal küzdenek. Marad hát Poupette, a dédnagymama, a barátok és a házibulik...

 

Ali - Paramount Network, szeptember 26. vasárnap, 15h

A film Muhammad Ali 1964 és1974 közötti életét viszi vászonra. Az ifjú boxolónak a ringben és azon kívül is kemény küzdelmeket kellett vívnia ahhoz, hogy az általunk ismert legendává váljon.

 

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag - TV2, szeptember 26. vasárnap, 15.20h

Ebben a kalandban ismét a náci Németország kutat valami után, ami Jones professzornak is kellene. Ez a valami pedig nem más, mint Krisztus kelyhe, melyből az utolsó vacsorán ivott azaz a Grál. A kelyhet egy kereszteslovag őrzi egy földalatti szentélyben, de ahhoz, hogy szereplőink eljussanak idáig, természetesen rengeteg kalandon kell még keresztülmenniük. Indy azonban most sincs egyedül, de az elmaradhatatlan csinos nőn kívül valaki más is belekerült a történetbe: az idősebb Jones professzor, a világhírű Bibliaszakértő, akit Sean Connery alakít…

 

Fura farm - Filmcafe, szeptember 26. vasárnap, 16h

Amikor Andy (Chevy Chase) és Elizabeth (Madolyn Smith-Osborne) farmot vesz Vermontban, nem is sejtik, hogy milyen problémák várnak rájuk. Andy, a sportriporter elvonul, hogy végre a vidéki idillben megírhassa élete főművét, a nagyregényt. Ám az olyannyira vágyott béke és nyugalom nem köszönt be, ott a távoli Vermontban az első pillanattól kezdve csupa izgalom és aggódás az életük. Eltéved a holmijukat szállító teherautó, egy hullára bukkannak a kertben, a település lakói nyugtalanítóan viselkednek, ráadásul Andy regénye sem alakul úgy, ahogy kellene.

 

A herceg menyasszonya - Filmcafe, szeptember 26. vasárnap, 18.05h

A nagyapa olyan esti mesét mond unokájának, amely nemzedékek óta száll szájról szájra a családjukban. S a mese lassan megelevenedik: a szép hercegnő, Boglárka kezére pályázó gonosz Humperdinck herceg emberrablástól, gyilkosságtól, sőt háborútól sem riad vissza, ha ez az egyetlen módja, hogy elnyerje a kiszemelt kisasszony kezét. Ám egy kicsiny, de annál lelkesebb kompánia útnak indul a leányzó szívszerelmének vezetésével, hogy kiszabadítsa.