Ezekre a sorozatokra kíváncsiak a legtöbben

Egy nemzetközi forgalmazói konferencián nevezték meg a legkeresettebb szériákat – vajon vége a The Walking Dead uralmának?

A NATPE Miami (National Association of Television Program Executives) nemzetközi forgalmazói piacán és konferenciáján arról számoltak be, hogy a 2018-as eredmények alapján még mindig a The Walking Dead, mellette pedig a Stranger Things a legkeresettebb sorozatok a világon. (A mérést a Parrot Analytics végezte.)

Az első alkalommal átadott Global TV Demand Awardson bejelentették, hogy a tévésorozatok között az élőhalottas széria a bajnok, a gyerek sci-fi pedig a digitális világban tarol. A jelenleg kilencedik évadánál járó AMC-sorozatból Josh McDermitt és Pollyanna McIntosh színészek, továbbá Denise Huth producer vették át a díjat.

Stranger Things. Forrás: Netflix

 

A Stranger Things még csak a harmadik évadával fog folytatódni a Netflixen július 4-én, de már ennyi idő alatt is legalább akkora érdeklődést generált, mint a The Walking Dead. A győzteseket egyébként úgy hozták ki, hogy a statisztikai cég megállapította, hogy az általa vizsgált több mint száz ország piacán hányban, és hány platformon szeretnék megvenni az adott műsort.


(via Deadline)