Ezért nem volt jó ötlet Mexikóban forgatni az Ázsia Expresszt

Szinte el sem kezdődött a valóságshow új évadja, máris ki kellett menekíteni a versenyzőket.

A TV2 valóságshow-jának új szezonja Mexikóban játszódik, itt kell boldogulni a három párnak, ám már az ötödik éjszaka megtapasztalták a város hírhedt valóságát. Kafi Rea Milla szomáliai származású modell rasszista beszólásokat kapott, és a biztonsági szolgálatnak kellett közbelépnie és kimenekítenie őt társával együtt, mások egy bandaháború kellős közepébe csöppentek, ahol gépfegyveres rendőrök is felvonultak.

Mexikó híres a rossz közbiztonságáról, és arról, hogy még a rendőrökben sem lehet megbízni. Érdekes, hogy a TV2 mégis ide szervezte az Ázsia Expressz legújabb évadját, aminek már az elején fel kellett rúgni a szabályokat, hiszen a szálláskereső versenyzők élete veszélybe került a sötét utcákon, így kimenekítették őket, így szállodában tölthették az éjszakát.

„Biztonságban voltunk, de volt egy 20 másodperc, amikor én is azt gondoltam, hogy nem. És ha már én is azt gondolom, hogy nem, szerintem az már kemény.”

- foglalta össze Alekosz a történteket.

Bár itt már konkrétan arról van szó, hogy a résztvevők élete került veszélybe, Ördög Nóra még mindig egy jópofa játékként tekint erre az egészre:

„Ez egy nagyon fontos tanulsága szerintem ennek a tegnap estének: ezért kell gyorsnak lenni, hogy aztán végül minél előbb el tudjatok kezdeni szállást keresni, minél inkább tudjatok dönteni arról, hogy mi az a környék, ahol elkezdtek nézelődni, mert ilyen helyzetek adódhatnak.”

Kritikánk a műsorról

Az Ázsia Expresszben Alekosz szállítja a szekunder szégyent

Pont úgy, ahogy a TV2 valószínűleg számított rá. A most induló Ázsia expressz némi képzavarral Közép-Amerikában játszódik, de Alekoszt ez nem érdekelte, igaz, versenyezni már túl lusta volt, helyette a fiatalok és a sportolók hajtottak, vadidegenektől kérve hatalmas szívességeket.

Tovább

 

(via TV2)