Így nosztalgiáztak a Vészhelyzet sztárjai

George Clooney, Noah Wyle, Anthony Edwards, Julianna Margulies és a kultikus kórházsorozat legnépszerűbb színészei még a múlt héten, a Föld napja alkalmából röffentek össze egy kétórás online találkozó erejéig.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a sztárok az akcióval a Waterkeeper Alliance nevű környezetvédelmi hálózat munkájára szeretnék ráirányítani a figyelmet (a szervezet többek közt azon dolgozik, hogy a világon mindenki hozzájuthasson friss vízhez). A csapatot pedig a Stars in the House című YouTube-sorozatot vezető házigazdák, a Seth Rudetsky – James Wesley művészházaspár trombitálta össze.

Az április 22-i adásban ott volt Gloria Reuben (Jeanie Boulet), George Clooney (Doug Ross), Noah Wyle (John Carter), Laura Innes (Kerry Weaver), Anthony Edwards (Mark Greene), Julianna Margulies (Carol Hathaway), Goran Visnjic (Luka Kovac), Paul McCrane (Robert Romano), Ming-Na Wen (Jing-Mei Chen), Laura Cerón (Chuny Marquez), Yvette Freeman (Haleh Adams), Conni Marie Brazelton (Connie Oligario), Ellen Crawford (Lydia Wright) és CCH Pounder (Angela Hicks) is.

Forrás: Jeff Katz / NBCU Photo Bank / Getty Images


A beszélgetés alatt kedvenceink meséltek kapcsolatukról a képernyőn és azon kívül, illetve arról is beszámoltak, milyen hatással volt a Vészhelyzet a karrierjükre. Felidéztek ezenkívül több érzelmes pillanatot is: például amikor 1995-ben az egész stáb New Yorkba utazott, hogy támogassa Edwardsot, akinek a Saturday Night Live-ban volt fellépése. Amikor pedig a két műsorvezető bejátszott egy részletet abból az epizódból, amelyben Clooney néhai nagynénje, Rosemary Clooney énekesnő is szerepelt, többen alig bírták visszatartani a könnyeiket.


De azért mókás mozzanatok is voltak természetesen: Clooney például elárulta, hogy amikor összejött a feleségével, Amallal, egyáltalán nem vált az előnyére, hogy szerepelt a sorozatban, mivel a nőnek nagyon ellenszenves volt Dr. Ross karaktere, és amikor Amal újranézte az epizódokat, a színésznek folyton magyarázkodnia kellett, amikor az asszony elővette, hogy mit miért csinált (elsősorban a nőkkel való kapcsolatát nehezményezte).

A műsor egy pontján a rajongók is kérdezhettek, akik természetesen odáig voltak az örömtől, hogy ismét együtt láthatják kedvenc „orvosaikat”, akik között a mai napig iszonyú jól működik a kémia (pedig a sorozat már 2009-ben lezárult). A Stars in the House egyébként korábban összehozta már A dumagép, a Glee, a Született feleségek, a Taxi, A nyomorultak című musical Broadway-előadása és a Melrose Place sztárjait is – utóbbiról itt számoltunk be.


(via etonline)