Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Az év első szombat estéjén jöhet egy kis tévézés?

Levelek Júliának - Filmcafe, január 6. szombat, 18.55h

Az újságírói álmokat dédelgető Sophie a munkamániás szakáccsal, Victorral él. A férfit jobban izgatja az étterme megnyitása, mint a menyasszonya. A pár Veronába utazik egy romantikus kirándulásra. Sophie bánatára Victor nem vele, hanem a helyi ételekkel és italokkal van elfoglalva. Egyedül indul hát a város felfedezésére. Júlia házánál egy ötven éve írt levélre bukkan, melynek írója az ifjúkori olasz udvarlója után kutat. Sophie válaszol neki, mire meglepetésére előkerül a levél írója. A lány csatlakozik Claire-hez és az öntelt unokájához, együtt indulnak a rég elvesztett kedves után.

 

Válogatott gyilkosok - Mozi+, január 6. szombat, 19h

Danny Bryce különleges ügynök az angol titkosszolgálatnál dolgozott egészen a nyugdíjba vonulásáig. Ám mégsem élvezheti a nyugalmat, ugyanis az egykori mentorát elrabolták. A férfi vonakodva bár, de újra aktivizálja magát. Nincs könnyű feladata. Ahhoz, hogy kiszabadítsa Hunter-t, három profi bérgyilkoson keresztül vezet az út, először velük kell végeznie. Ráadásul Spike ügynököt is megkapja a nyakába. Földrészeken átívelő, veszélyes hajsza veszi kezdetét...

 

Jurassic Park - TV2, január 6. szombat, 20h

Michael Crichton regénye alapján! A Costa Rica nyugati partjainál fekvő dzsungelszigeten évek óta nagyszabású terv előkészületei folynak. John Hammond amerikai milliárdos a világ legkiválóbb genetikusai segítségével valóra váltja élete nagy álmát: borostyánba zárt dinoszaurusz vérből, génsebészeti eljárással újraalkotja a jura-korban élt őslényeket, s őslényparkot rendez be a szigeten. A park tervezői áttörhetetlen biztonsági rendszert dolgoztak ki a majdani látogatók védelmére. Arra azonban nem számítottak, hogy egy pénzéhes számítógépes szakemberük a konkurencia megbízásából kikapcsolja a rendszert. Az őslények elszabadulnak, s kiderül, hogy sokkal gyorsabbak, intelligensebbek és veszélyesebbek, mint ahogy azt a park megalkotói gondolták...

 

Kémes hármas - SuperTV2, január 6. szombat, 20h

Frank és Tuck a földkerekség legveszedelmesebb CIA-ügynökei. A tökéletesen kiképzett titkos ügynökök elválaszthatatlan társak és barátok. Míg azonban Frank mágnesként vonzza a nőket, Tuck járatlan a romantikában. A kapcsolatuk pedig azonnal veszélybe kerül, amikor tudtukon kívül egyazon napon mindketten ugyanabba a lányba, Lauren-be lesznek szerelmesek. A jó barátok, akik nemrég még ellenséges nemzeteket döntöttek romba, most egymás ellen fordítják utolérhetetlen leleményüket és a hipermodern kémkütyüket...

 

Suicide Squad - Öngyilkos osztag - Film+, január 6. szombat, 20.30h

Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S börtönbe zárjaa Batman (Ben Affleck) segítségével a szuperhősök leggonoszabbjait. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo (Jay Hernandez) és a többi gazfickó kénytelenek jót cselekedni a szabadságukért cserébe. Létrejön az Öngyilkos osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már minden lehetőséget kijátszott a megmenekülésre. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok, de mégis a jófiúk mellett állnak _ legalábbis úgy tűnik.

 

Kémek a szomszédban - Prime, január 6. szombat, 21h

Új szomszédok költöznek Gaffney-ék mellé a külvárosban. Tim könyveket ír, és üvegszobrokat készít, míg Natalie média-tanácsadó, gasztro-blogger és a Sri Lanka-i árvák megmentője. Hamarosan összebarátkoznak velük, nem sejtve, hogy a szomszédok nemzetközi kémek...

 

Féktelen harag - VIASAT3, január 6. szombat, 21h

John Milton (Nicolas Cage) lányát lemészárolta Jonah King (Billy Burke), a szektavezér, az unokáját pedig fel akarja áldozni holdtöltekor, hogy beteljesítse küldetését. Milton meghalt, de most visszatér a túlvilágról, hogy megbosszulja lánya halálát, és megmentse a gyermekét. A pokolból kitörve Milton egy tűzvörös, felturbózott sportkocsival száguld, Piperrel (Amber Heard), a dögös pincérnővel az oldalán. Zsaruk és bűnözők üldözik őket, és a sátán zsoldosa, a Könyvelő (William Fichtner), akinek az a feladata, hogy visszavigye Miltont a pokolba. A férfinak három napja van, hogy megtalálja és megmentse az unokáját.

 

Jack Ryan: Árnyékügynök - VIASAT FILM, január 6. szombat, 21h

Jack Ryan látszólag csak egy a sok New York-i banki elemző közül, ám valójában a CIA-nak dolgozik, a veterán ügynök, Thomas Harper keze alatt. Véletlenül egy pusztító terrorista terv nyomára bukkan, az egyik orosz oligarcha pénzügyi manipulációk révén padlóra akarja küldeni az amerikai gazdaságot, hogy ezáltal globális káoszt robbantson ki. Kiderül, hogy csak Ryan tudja megakadályozni a terrorakciót. Így Harper segítségével veszélyes akcióba kell, amelybe a menyasszonya is belebonyolódik.

 

Mission: Impossible - Fantom protokoll - Paramount Network, január 6. szombat, 21h

Terrorakció elkövetésével és összeesküvéssel vádolják Ethan Hunt ügynököt és csapatát. Az elnök életbe lépteti a Fantom-protokolt, aminek következtében mindnyájan törvényen kívüliekké válnak. Hunt azonban nem adja fel olyan könnyen a dolgot. Senkiben sem bízhat.pénz és mindenféle támogatás nélkül kénytelen kitalálni, hogyan moshatná tisztára a maga és az ügynökség nevét.

 

A Nagy Fal - Mozi+, január 6. szombat, 21.10h

Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon. Egy olyan ellenséget igyekeznek megállítani, amely nemcsak az országot, de az egész világot elpusztíthatja.

 

A bátrak - TV2, január 6. szombat, 22.25h

Minden férfi egyformának teremtetett...csak épp néhányuk tűzoltóként kezd el dolgozni. Egy igaz történeten alapuló film a Granite Mountain térségében kitört erdőtűz során dolgozó tűzoltók önfeláldozásáról.

 

Vakáció - Cool, január 6. szombat, 22.50h

Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms), a két örökké veszekedő fiúgyermek apja úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti, hogy a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé. Rusty reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot _ és össze is rázza, nem is kicsit! Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát.

 

Blöff - RTL HÁROM, január 6. szombat, 23h

A ravasz, gyémántokra specializálódott Négyujjú Franky (Benicio Del Toro) New Yorkba indul, hogy leszállítsa az árut főnökének, Avi kuzinnak (Dennis Farina). Útközben azonban megáll Londonban, ahol Golyóálló Borisz (Rade Serbedzija), a szélhámos orosz ráveszi, hogy fogadjon egy bokszmeccsre. A pokol elszabadul, amikor a jóravaló Török (Jason Statham) és hű társa, Tommy (Stephen Graham) egy üzletkötés során elvesztik Babát, a bokszolót, és kénytelenek a halálos öklű, még a szeme se áll jól Mickey (Brad Pitt) segítségét kérni.

 

A szerencse háza - VIASAT3, január 6. szombat, 23.15h

Egy jó szülő mindent bevállal. Amikor apu és anyu (Will Ferrell és Amy Poehler) rájön, hogy elképesztően rosszul gazdálkodtak a lányuk egyetemi képzésére félretett pénzzel, és nem maradt semmijük, megesküsznek, hogy juszt is taníttatni fogják a gyereküket. Ha kell, hát azt is vállalják, hogy más pénzén. Szerencsére, van egy játékmániás haverjuk. Tőle származik a zseniális ötlet: Zugkaszinó! Békés, kertvárosi házuk pincéjét átalakítják, és illegális játékbarlangot kezdenek üzemeltetni benne. A tétek gyorsan emelkednek, a pénz ömleni kezd, de azért az is hamar kiderül, hogy a törvényen kívüli életnek is vannak hátulütői. Esetleg halálosak is.

 

12 katona - RTL, január 6. szombat, 23.30h

Sosem látott méretű támadás éri az Egyesült Államokat. Az első válaszcsapásról azonnal döntés születik. A fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott Mitch Nelson (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobnak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. Hamarosan rájönnek, hogy a legmodernebb harci technika itt csődöt mond. Nelson, Spencer (Michael Shannon) és Diller (Michael Peña) a helyszínen átmeneti szövetséget köt egy helyi hadúrral, aki lovakat ad nekik a harchoz. Az amerikai harcmodorra kiképzett 12 katona középkori körülmények között kénytelen harcolni a hatalmas túlerő ellen. Elképesztő körülmények között küzdenek az életükért, és egy egészen másfajta háború szabályait kell megtanulniuk.

 

 

Torta - Paramount Network, január 6. szombat, 23.55h

A sikeres kokaindíler visszavonultan él, de a szerelem és egy nemzetközi terjesztőhálózat visszacsábítja a drogcsempészés világába.