Járai Máté nem lesz többé műsorvezető a Reggeliben

Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától, az RTL nem hosszabbította meg szerződését.

"A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

Járai Máté; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként." - írja az RTL Magyarország közleményében.

A színész Instagramon ír az életében történt változásról:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés

 

2022-ben egyszer már felfüggesztette őt az RTL, akkor nagyjából egy hónapig nem szerepelhetett az RTL képernyőjén Járai Máté, miután bizalmas információkat árult el Istenes Bence internetes műsorában.

Konkrétan így nyilatkozott az IstenEst című műsorban:

„Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerő Párosban, hogy nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetni a Reggeliben. Nem az ütött szíven, hogy Jenő nem ül le velem beszélgetni, hanem hogy ennyi év után még mindig kéri, ha én vagyok a műsorvezető, ő nem szeretne bejönni. Ezt az új szerkesztőnk nem tudta. (...) Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, azt mondta, akkor ő nem ül be.”

(RTL Magyarország)