Jön A Géniusz új évada, Brigi és Brúnó pedig 20 év után visszatér

Az ATV és a Viasat3 is nagy bejelentéseket tett, avagy tudjuk, mit fogsz nézni idén ősszel.

Már tavasszal megírtuk, hogy az ATV egyik legsikeresebb műsora, A Géniusz című tudásalapú vetélkedő ősszel új évaddal térhet vissza, most pedig a csatorna hivatalosan is bejelentette a hírt.

A Géniusz szeptember 18-tól minden vasárnap 20.25-től dupla résszel lesz látható az ATV-n, rögtön a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

A műsorvezető ismét Gundel Takács Gábor lesz, aki elárulta azt is, hogy „a már ismert kvízzsenik mellett új, hatalmas tudású játékosokból sem lesz hiány.”

„Látva az első felvételeket, nem lesz rosszabb a folytatás sem, sőt” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, hozzátéve, hogy a kiemelkedő nézettség mellett nagy öröm volt számukra a szakmai elismerés is, hiszen 2021-ben A Géniusz lett az „Év vetélkedője” a Televíziós Újságírók Díja gálán.

A VIASAT3 is bejelentést tett, négy saját gyártású műsorral, köztük újdonságokkal is készülnek az őszi idényre.

Wossala Rozina és Rákóczi Feri vezetésével debütál szeptember 26-án a Rat in the Kitchen című ITV-s formátum magyar adaptációja, a Troll a konyhában, amely egyfajta „kulináris krimi” lesz. A formátum lényege, hogy 5 héten keresztül 6-6 celeb versenyez a konyhában, köztük azonban megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntő bíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el.

Visszatér 20 év után az akkor a TV2-őn futó Brigi és Brúnó című szituációs komédia az eredeti főszereplőkkel és rendezővel, azaz Oroszlán Szonjával és Szabó Győzővel, illetve Herendi Gáborral.

A sorozat az október 17-i premier után minden hétköznap 18:30-kor lesz látható a Viasat3 műsorán.

Novemberben visszatér az Észbontók című művetlenségi vetélkedő is Kovács Áron műsorvezetésével, immáron a 11. évaddal.

Decemberben érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás című különkiadás, azaz a Great British Bake Off magyar verziója, amelyben ezúttal népszerű celebek ragadnak sodrófát, hogy különleges desszertekkel hangolódhassanak a nézők az év végére. A műsor házigazdája Ábel Anita és Sass Dani lesz, a helyszín pedig a Nagytétényi Kastélymúzeum kertje.

Via: ATV / Media1