Jön a John Wick-sorozat, a John Wick 5 és még két spin off is!

Keanu Reeves viszont könnyen lehet, hogy csak producer lesz ezekben, amennyiben a karaktere tényleg meghalt a John Wick 4 kétértelmű fináléjában.

A Lionsgate stúdió tovább bővíti a John Wick-univerzumot a John Wick: Under The High Table című akciósorozattal, amelynek a producere Keanu Reeves, a pilot epizód rendezője pedig Chad Stahelski lesz. A széria közvetlenül a John Wick: 4. felvonás vége után veszi fel a fonalat, a franchise több ismert szereplője is visszatér benne, de lesznek új arcok is. A hivatalos tartalomleírás nem kevesebbet ígér, mint hogy a sorozat

egyesíti az újat és a régit, és egy új korszakba lendíti át a Wick-univerzumot.

Chad Stahelski, aki januárban írt alá szerződést a Lionsgate-tel, hogy felügyelje a John Wick-franchise kreatív munkálatait a film- és tévéfilmek, valamint más médiumok terén, a 87Eleven Entertainment nevű cégén keresztül maga is a John Wick: The High Table executive producere lett. A showrunner Robert Levine (The Old Man, Black Sails) szintén executive producer.

Keanu Reeves jelenleg csak executive producerként van jelen, John Wick szerepét egyelőre nem vállalta be újra,

hiszen mint ismeretes, a John Wick 4 kétértelmű befejezése miatt könnyen lehet, hogy a főszereplő már nem is él...

Forrás: Thunder Road Pictures / Lionsgate

 

A sorozat mellett egy John Wick spin off is készül a Lionsgate háza táján, ami Caine nevű bérgyilkosról szól (őt Donnie Yen alakította a filmben), de hamarosan érkezik a Ballerina című spin off is Ana de Armas főszereplésével, ami a harmadik és negyedik John Wick-film között játszódik.

A fentiek mellett a régóta rebesgetett John Wick 5 is fejlesztés alatt áll, ami a tűzhöz közeli források szerint nem fogja érinteni a John Wick: Under The High Table munkálatait, mert a tévésorozattól teljesen független projekt.

Nem eresztik John Wicket, jön az ötödik rész?

A négy filmen át lövöldöző bérgyilkos nem egy szószátyár alkat, a sztár viszont 15 milliót vágott zsebre a legutóbbi részért. Lesz John Wick 5 is?

Tovább

 

(via Deadline)