Keddhez képest egészen jó a tévés felhozatal

Válogassatok kedvetekre, mi az előválogatást már megcsináltuk.

Párosban a városban - Paramount Channel, október 12. hétfő, 19h

A reklámszakember Henry fontos munkamegbeszélésre New Yorkba megy. Útjára elkíséri felesége, remélve, hogy sikerül újból felpezsdítenie kihűlőfélben lévő házasságukat. A kiszámítható üzleti útnak induló túrából balszerencsés események szédítő sorozata kerekedik a Central Parktól kezdve Greenwich Village-en át a Times Square-ig. A kimerült pár végül egy luxushotelben köt ki. Itt találkoznak Mersault-val, a dölyfös, arisztokratikus hoteligazgatóval, aki belekeveredik Nancy és Henry magánéleti krízisébe.

 

Sose hátrálj meg - AMC, október 13. kedd, 21h

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

 

Fertőzés - Viasat3, október 13. kedd, 21h

Egy asszony rosszul lesz, miután hazatért hongkongi útjáról. Két nappal később halott, és az orvosok nem tudják mi okozta a halálát. Hamarosan más embereken is jelentkeznek a tünetek: köhögés, láz, bénulás, agyvérzés és halál. A világ minden részén szaporodnak a megbetegedések, végül kitör a globális járvány. Miközben az amerikai kutatóintézet orvosai megpróbálják megfejteni a vírus kódját, Dr. Leonora Orantes, az Egészségügyi Világszervezet munkatársa a járvány forrását keresi. Az egyes országokat közben a széthullás veszélye fenyegeti.

 

Másnaposok 2. - Film+, október 13. kedd, 21h

Mindenki tudja, hogy Alant (Zach Galifianakis) legénybúcsúba meghívni őrültség. Hiába Phil (Bradley Cooper) figyelmeztetése, a házasodni készülő Stu (Ed Helms) képtelen nemet mondani a könyörgésre. Szerinte ugyanis csekély az esélye annak, hogy megint minden balul sül el, különösen Thaiföldön. Csakhogy a menyasszony 16 éves zseni öccsét is a nyakukba varrják, akiben Alan halálos riválist lát, és ismét a tettek mezejére lép. Másnap reggel Bangkokban találják magukat az eltűnt tini levágott ujjával.

 

Truman show - Paramount Channel, október 13. kedd, 21h

Ő a műsor sztárja, de ő nem tud róla. Jim Carrey a kritikusokat és a nézőket is lenyűgözte Truman Burbankként ebben a csodálatos filmben, amit Peter Weir (A kis szemtanú, Holt költők társasága) rendezett egy emberről, akinek az élete egy folytonos TV-sorozat. Truman nem veszi észre, hogy a furcsa kisváros, amiben él, egy hatalmas stúdió, amit egy producer/rendező/művész (Ed Harris) üzemeltet, az ott lakó és dolgozó emberek hollywoodi színészek, és még a jókedvű feleségét is szerződés köti hozzá. Idővel Truman megvilágosodik. Amit a felfedezés után tesz, az úgy nevettet és ríkat meg, mint kevés más film.

 

Túszdráma - SuperTV2, október 13. kedd, 22.25h

Egy fiatal anya és gyermeke halálával végződő túszmentő akció után Jeff Talley (Bruce Willis), a Los Angeles-i rendőrség szakértője egy csendes kisváros rendőrfőnökeként folytatja pályáját. Nem sokkal megérkezése után azonban három rablásra készülő tinédzser tévedésből egy korrupt könyvelő tulajdonában lévő, több millió dollárt érő villában találja magát. Pánikba esnek, és túszul ejtik a családot, ezzel Talley számára pontosan ugyanazt a helyzetet idézik elő, amivel az életében soha többé nem akart szembenézni.

 

Kék acél - Film Mánia, október 13. kedd, 22.50h

Megan Turner (Jamie Lee Curtis), a friss mundéros zsaru New York Manhattan nevű városrészében dolgozik, ahol már első razziáján megakadályoz egy rablótámadást. Ám ettől kezdve élete rémálom lesz: minden gyilkossági eset mellé a nevét karcolja oda a gyilkos. Már nem lehet tudni, ki kit üldöz, a zsaru a tettest vagy a kegyetlen gyilkos a zsarut.

 

Önkívület - Filmcafe, október 13. kedd, 23h

Damian (Sir Ben Kingsley), a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere (Matthew Goodie) felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred (Ryan Reynolds). A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte _ mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék.

 

Rambo 2. - Mozi+, október 13. kedd, 23h

Egykori főnöke, Samuel Trautman, azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambo-t, hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, hogy vajon vannak-e ott amerikai hadifoglyok. Rambo-nak bizonyítékot kell szereznie, mégpedig úgy, hogy fényképeket készít a fogva tartottakról. Rambo vállalja a veszélyes feladatot, mivel úgy érzi, nincs vesztenivalója. Arra azonban nem gondol, hogy az amerikai hadsereg bizonyos tisztjeinek nem érdeke, hogy kiderüljön az igazság és, hogy ezek a tisztek bármit megtesznek annak érdekében, hogy Rambo küldetése ne járjon sikerrel…

 

Aki legyőzte Al Caponét - Paramount Channel, október 13. kedd, 23.15h

Chicago a szesztilalom és a világválság Amerikájának zűrzavaros éveiben. Al Capone (Robert De Niro) szinte mindenkit a markában tart, miközben Chicagót a gengszterek csataterévé változtatta. A törvény kezéből minduntalan kisikló bűncézár lebuktatására különleges nyomozócsapat alakul: a "megvesztegethetetlenek". Azzal érdemelték ki ezt a megtisztelő elnevezést, hogy megölni ugyan lehet őket, de megvenni vagy megfélemlíteni nem. A vezetőjük Eliot Ness (Kevin Costner), a vasakaratú finánc, aki Malone (Sean Connery), a minden hájjal megkent veterán ír zsaru segítségével csapdát állít a nagy "cápának".