Keddi kikapcsolódáshoz ezeket a filmeket ajánljuk

Összeválogattuk a legjobb filmeket keddre.

Danny Collins - Paramount Channel, november 17. kedd, 18.50h

Danny Collins (Al Pacino), az öregedő rocksztár régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan: pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival. A hajdani vad rockert a kemény évek, félresikerült kapcsolatok és az esténként újra meg újra előadott nóták kikészítik. Amikor managere (Christopher Plummer) megmutat Dannynak egy levelet, amelyet John Lennon írt neki 40 évvel ezelőtt, úgy dönt, ha kicsit megkésve is, de megfogadja példaképe tanácsát és mostantól azt teszi, amit a szíve diktál.

 

Tiszta vér - Film Mánia, november 17. kedd, 19.10h

Tom Cutler egykor rendőr volt, de a régi időknek már jó ideje vége. Most azzal keresi a kenyerét, hogy a gyilkosságok helyszínét _ a rendőrség megbízásából _ a vizsgálat lezárása után tisztára pucolja. Megint csak őt hívják egy külvárosi házba, hogy takarítsa el egy gyilkos lövöldözés nyomait. Ám ezúttal a képlet korántsem olyan egyszerű: Cutler ugyanis a rendrakás helyett akaratlanul a terhelő bizonyítékok eltüntetéséhez nyújt segédkezet.

 

Amit csak akarsz - Filmbox, november 17. kedd, 19.20h

Felesége váratlan halála után Leo magára marad négyéves kislányával, akinek szüksége van egy anyára, hogy esténként segítsen neki elaludni. Más ilyenkor szerezne egy rendes bébiszittert, ám az apa úgy dönt, hogy hajlandó némi szerepjátékra, csak az a kérdés, hogy meddig játék a játék. Merész kérdéseket szokatlan alaphelyzetben feszegető darab a szülői szeretetről, a nemi identitásról és úgy általában a toleranciáról.

 

Hazudós Jakab - Film4, november 17. kedd, 20h

Egy lengyelországi gettóban a végsőkig elgyötört rabok számára a legnagyobb kínszenvedés, hogy teljesen el vannak zárva a külvilágtól, így semmit nem tudnak arról, mikor várható _ ha várható egyáltalán _ a szabadulásuk. Egyikük, Jakab Heym (Robin Williams) ezért kitalálja, hogy beszerzett egy rádiót, s a hírek a szövetségesek előrenyomulásáról tudósítnak. Jakab kezdetben ártatlan tréfának induló akciója azonban annyira felvillanyozza társait, hogy a férfinak rá kell ébrednie: csak a nem létező rádióból származó hírek képesek lelket önteni a rabokba. Ezért Jakab folytatja a hazudozást.

 

Kispályás szerelem - Filmcafe, november 17. kedd, 21h

A megnyerő egykori futballcsillag, George (Gerard Butler), néhány sikertelen ballépés után hazatér, hogy végre rendbe tegye az életét. George a fiához is szeretne újra közel kerülni, ezért elvállalja az edzőséget a fiú focicsapatában. Hiába igyekszik azonban érett, komoly felnőtté válni, a kikapós "futballanyukák", akik valósággal tapadnak rá, számos megpróbáltatás elé állítják, ráadásul volt szerelme, Stacie (Jessica Biel) is férjhez menni készül.

 

Kill Bill 2. - Moziverzum, november 17. kedd, 21h

A Menyasszony végzett két egykori társával, majd tovább folytatja bosszúhadjáratát. A halállistáján Budd és Elle következik. Miután rendezi a számláját Bill öccsével és Elle-lel, aki a bérgyilkosokból álló csapaton belül a legfőbb vetélytársa volt, Mexikóba megy, hogy megtalálja utolsó áldozata rejtekhelyét. Már csak egyetlen cél lebeg előtte: megölni Billt, az egykori főnökét és szeretőjét, gyermekének apját. Közben kiderül, hogy lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején, és azt hitte, hogy meghalt, mégis életben van.

 

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét - Film+, november 17. kedd, 21h

Danny Ocean (George Clooney) és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a nyugalom. A tulaj a pénzét akarja kamatostul. Nincs más hátra, a csapatnak megint pénzt kell szereznie. A terep ezúttal az öreg kontinens, ahol egyszerre három európai nagyvárosban akarnak a Las Vegas-i akciónál nagyobb balhét végrehajtani. Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol-ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) rájuk vadászik.

 

A Zodiákus - AMC, november 17. kedd, 22h

Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.

 

Beépített tudat - Film+, november 17. kedd, 23.30h

Pope (Ryan Reynolds), a CIA egyik legjobb ügynöke olyan információk birtokába jut, mellyel képes megfékezni a készülődő nukleáris támadást. Ám mielőtt ezt átadhatná feletteseinek, elkapják. Mikor kollégái rátalálnák, már csak egy módon tudnak hozzáférkőzni a Pope által megszerzett információhoz. A haldokló Pope tudatát át kell ültetniük egy másik ember fejébe. Az egyetlen személy, aki képes befogadni a férfi emlékeit és segíthet megfékezni a katasztrófát, Jericho (Kevin Costner), a féktelen bűnöző.