Kerekes Józsefék megcsinálták a Family Guy élőszereplős intróját – fergeteges lett!

Végre egy reklám, amit nem kapcsolunk el azonnal.

A Fox csatornán már javában megy a Family Guy 16. évada, itthon pedig csütörtöktől már szinkronosan is megnézhető a 15. évad a Comedy Centralon. A csatorna gondolt egy merészet, és unalmas promóanyagok helyett egy olyan reklámszpotot kreáltak, amit nem hogy nem kapcsol le az egyszeri internetező, hanem olyan jót nevet rajta, hogy megnézi újra és újra!

A sorozat állandó szinkronhangjai, Kerekes József, Vándor Éva, Schnell Ádám, Dolmány Attila és Hamvas Dániel ugyanis beöltöztek Peter Griffinnek és a sorozat többi szereplőjének!

És élőben is előadták a Family Guy revütáncos intróját. Fergeteges lett!

Family Guy - MAGYAR FŐCÍM

Mindig is kíváncsiak voltunk, milyen lenne ez magyarul. Hát megcsináltuk. :) Family Guy főcím, főszerepben a magyarhangok! 15. évad premier - csütörtök 21:00

Közzétette: Comedy Central Magyarország – 2018. január 10.

A reklámszpothoz készült egy jópofa werkvideó is. Ebből kiderül többek között, hogy fél percet énekelni és táncikálni igen-igen fárasztó meló, a Meg Griffint szinkronizáló Nemes Takách Katát pedig Tóth Enikő helyettesítette a felvételeken. íme:

Family Guy - Így készült a magyar főcím...

Mindig is kéztördelve agyaltatok rajta, hogy mekkora meló lenne a Family Guy főcímdalát élőszereplős produkcióvá alakítani? Most megmutatjuk plusz el is mondjuk: bazi nagy meló! :D

Közzétette: Comedy Central Magyarország – 2018. január 10.