Kiakadtak a nézők, miután méltatlan befejezést kapott Mészáros András Sztárboxos karrierje

Noszály Sándor visszalépése váratlan fordulatot hozott a Sztárboxban.

A Sztárbox 8. adásában elképesztő meccseket láthattunk, de talán fontosabb az a bejelentés, ami bár egy részről érthető, mégis sokan úgy gondolják, hogy Mészáros András méltatlan lezárást kapott a műsorban. Az egyik legerősebb versenyzőt nem látjuk többé kesztyűt húzni. 

Komoly döntést hoztak meg Noszály Sándor visszalépése miatt 

A Port.hu is megírta, hogy Noszály Sándor az egészségügyi állapota miatt nem folytatja a Sztárboxot. Az egykori teniszezőért az elmúlt hetekben sokan aggódtak, mert többször voltak furcsa megnyilvánulásai a közösségi médiában, valamint a legutóbbi bokszmeccsén sem tűnt úgy, mintha önmaga lenne. 

A sportoló testvére, Noszály Andrea elárulta a story.hu-nak, hogy egy súlyos pszichiátriai kórkép áll a háttérben: 

Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat be a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat.”

A műsor elején Mészáros András Szujó Zoltánnal és Kovács Kokó Istvánnal beszélgetett a stúdióban. Itt történt a bejelentés, hogy a színésznek nem lesz új ellenfele Noszály helyett a szuperdöntőben, hanem automatikusan ő lett a férfi nehézsúly bajnoka. 

Kokó elmondta, hogy voltak vészforgatókönyveik erre az esetre, de arra jutottak a szakmai stábbal, hogy a döntőben már nem lett volna szép egy új és friss ellenfelet behozni. A döntésük értelmében az úgynevezett walk over szabály lép érvénybe, amikor egy versenyző mérkőzés nélkül nyer. 

A férfi nehézsúly bajnoka Mészáros András. Ezúton gratulálok neked

– mondta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó, aki szerint ez volt a legegyszerűbb és legtisztességesebb megoldás.

Mészáros András úgy fogalmazott, hogy a sors kicsente az „ékkövet a koronából” vagyis ebben az esetben az övből. A színész elmondta, fel kell dolgoznia, hogy nem lép ringbe a szuperdöntőben, de tudja, hogy a boksz ilyen. A nézők azonban nagyon nem örültek a döntésnek, hiszen sokan szerették volna látni egy utolsó meccsen Mészárost.

Ez az évad tiszta kabaré….”

– írta valaki a közösségi médiában. 

Szerintem ez így nagyon nem fair”

– jegyezte meg a véleményét valaki más. 

Örülök Andrásnak, alapból őt szerettem volna, de ez így szerintem neki is csalódás...”

– mondta el a gondolatait egy másik kommentelő, aki együtt tud érezni a színésszel. 

Varga Viktor a „párhuzamos világok uraként” győzedelmeskedett

Az első mérkőzésen férfi könnyűsúlyban Varga Viktor és Sánta Laci csapott össze. Az énekesnek különösen fontos lehetett a mostani meccs, hiszen amikor Dóra Bélával lépett a ringbe, akkor a két versenyző bokszolás helyett végig ölelgette egymást, és még a pontozóbírók sem tudták hova tenni a szürreális pillanatokat.

Ez is érdekelhet!

Sztárbox: Varga Viktoréknak fogalmuk sem volt a bokszolásról, végig ölelgették egymást a ringben

A Sztárbox 3. adása is tartogatott meglepetéseket és szürreális pillanatokat.

Tovább

Most azonban a nézők már egy valódi mérkőzésnek lehettek a szemtanúi. Mindkét fél keményen küzdött, de Sánta Laci egyértelműen hátrányban volt a magasságbeli különbségek miatt. Végül egyhangú pontozással Varga Viktor jutott a szuperdöntőbe, akit egyébként a „párhuzamos világok uraként” konferáltak fel a mérkőzés előtt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

A szuperanyák is összecsaptak 

Földes Eszter is visszatért a Sztárbox ringjébe! A színésznő néhány hete Lolával mérkőzött meg, ám végül akkor nem az ő kezét emelték a magasba. Ezúttal egy tét nélküli meccsen Kustánczi Liával küzdöttek meg a szuperanyák összecsapásán. 

A műsorban is elhangzott, hogy a mérkőzés során sok volt az ütés, de kevés a tiszta találat. Végül Földes Eszter volt az, aki győzedelmeskedett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Ez volt a legizgalmasabb bokszmeccs, amelyet mostanában láthattunk

Herceg Dávid és Torghelle Sándor mérkőzése brutálisra sikerült, és sokszor nem lehetett eldönteni a négy menet alatt, hogy melyikük az erősebb, hiszen rendesen ment közöttük az adok-kapok. A végére bár a kanapéról úgy tűnt, hogy az énekes jobban teljesít, végül a pontozóbírók eredményei alapján döntetlen lett az eredmény.

Az utolsó szó jogán azt mondták, hogy Torghelle Sándor juthat a szuperdöntőbe.

Herceg Dávid gratulált az ellenfelének, és kifejtette, hogy egyáltalán nem csalódott a végeredmény miatt. Torghelle pedig azt mondta, hogy a zenész remekül teljesített, sőt még egy visszavágó lehetősége is felmerült közöttük. 

Az internetezők azonban inkább Hercegnek adták volna ezt a győzelmet: 

Egy szépen előre megírt forgatókönyv, bravó.... ez kell a népnek”

– írta egy hozzászóló. 

Ne mondja senki, hogy ez Torghelle meccse volt... Sokkal, de sokkal többet talált pontosan Herceg...”

– mondta egy másik tévénéző. 

Sokkal több szabálytalanság volt Torghelle részéről, már csak ezért sem adtam volna neki a győzelmet!

– kommentelte valaki más. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Szegedi Fecsó és Molnár Áron címvédő összecsapása maradt utoljára

A színész a 2023-as Sztárbox középsúlyú bajnoka. Szegedi Fecsót pedig a tavalyi évben Brasch Bence ütötte ki férfi nehézsúlyban. Az üzletembert akkor az orvosi stáb is alaposan megvizsgálta, mert elég durva ütéseket kapott, és még az orra is eltört. 

Áron, hallom, hogy kihívtad a Majkát, kihívtad a Balázst, senki nem vállalta. Én újra belevágtam a melóba, gyere, csináljuk! Kihívlak téged, lefogyok 85 kilóra, a súlyodra, és álljunk ki egy férfias küzdelemre! Most van kedvem újra melózni, hajrá!

– fogalmazott Szegedi néhány hónapja a közösségi médiában, akinek az ajánlatát örömmel elfogadta Molnár Áron.

A mérkőzés során leginkább a színész dominált, de a negyedik menetben megtörtént az, amire senki sem számított: rá kellett számolni Molnár Áronra, miután elesett az egyik ütéstől. Azonban képes volt folytatni a mérkőzést, de utána szétesett, és már nem bokszolt magabiztosan.

Végül a pontozóbírók egyhangú pontozással úgy döntöttek, hogy Molnár Áron a győztes.

A két sztár között egyébként anyagi tétje is volt a dolognak, 1 millió forintban fogadtak, amelyet végül Szegedi Fecsónak kell kifizetnie a színésznek. Molnár Áron a pénzt jótékony célra ajánlotta fel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés