Kiderült, ki lesz a ValóVilág műsorvezetője Nádai Anikó távozása után

Nádai Anikó pénteken jelentette be, hogy túl korai volt kisbabája mellől visszatérni a képernyőre.

A VV11 műsorvezetői feladatait Schumacher Vanda veszi át Nádai Anikótól. Vanda a BeleValóVilágban már megszerzett tapasztalattal, de mégis hatalmas izgalommal készül a ma estére, amikor először tűnik fel ebben a szerepkörben.

Forrás: RTL KETTŐ/Sajtóklub

 


Felmerül a kérdés, hogy amennyiben Vanda a ValóVilág11 összefoglalóit és élő show-it vezeti, vajon Kamarás Norbi partner nélkül marad a BeleValóVilág műsorában? A válasz: nem. A BeleValóVilágban régi ismerősként Balázs Mercit, vagyis -ahogy leginkább ismerik- VV Mercit köszönthetjük szerda estétől, akit eddig hasonló szerepben még nem láthattunk.

ValóVilág11 összefoglaló minden nap 21:45-től, míg közvetlen utána a BeleValóVilág 22:45-től az RTL KETTŐN.

Nádai Anikó több évadon keresztül vezette a ValóVilág esti összefoglalóit és élő show-it. A 11. évad novemberi indulása óta azonban be kellett látnia, hogy jelenleg még gyermekeivel kell törődnie. A ValóVilág készítői támogatják döntésében.

Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel s persze kell neki a jelenlétem.

Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem” - mondta Anikó, aki a péntek esti ValóVilág összefoglalóban volt látható ebben az évadban utoljára a képernyőn. A ValóVilág készítői és stábja támogatja Anikót a döntésében, és remélik, hogy fognak még a jövőben együtt dolgozni.

 

(RTL KETTŐ Sajtóklub)