Kiderült, mikor indul a Next Top Model Hungary

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én érkezik Magyarországra a Next Top Model Hungary, az Egyesült Államokban 24, Németországban 17 évadot megért tehetségkutató valóságshow hazai verziója.

A Next Top Model Hungary este 7-től indul, majd minden vasárnap jelentkezik további adásokkal. Az első adásban kiderül, ki az a 16 lány, aki szépsége mellett rátermettségével és izgalmas személyiségével meggyőzheti a négy tagból álló szakmai zsűrit, azaz Axente Vanessa nemzetközileg ismert topmodellt, Tomán Szabina vállalkozót, egykori modellt, a Cápák között korábbi cápáját, Tombor Zoltán nemzetközi divatfotóst és Merő Péter divattervezőt.


S bár az áhított topmodellkarrier csillogónak tűnik, rengeteg kihívást rejt. A szépség alapfeltétel, ezen túl annak, aki a legjobb akar lenni, minden kitartására, erejére, alkalmazkodóképességére szüksége lesz a verseny során. A lányoknak nemcsak az olykor extrém körülmények között zajló fotózások jelentik a kihívást, de egymással, legbelsőbb félelmeikkel, az együttélés nehézségeivel és gyakran saját múltbeli traumáikkal is meg kell küzdeniük a topmodellé válás útján a kamerák kereszttüzében.

A jelöltek dolgát némileg megkönnyíti, hogy egy luxusvilla lesz az otthonuk a verseny ideje alatt, ahol olyan szakemberek segítik a felkészülésüket, mint például Kiss Márk, a Next Top Model Hungary divattervezője és stylistja, aki öltöztette már Palvin Barbarát és Mihalik Enikőt is. A lányokra földön, vízen, levegőben, havas hegycsúcsok között vagy épp napfényes tengerparton is vár feladat, így sem ők, sem a képernyő előtt ülő nézők nem fognak unatkozni a műsor során.


A Next Top Model Hungary győztese elnyeri a Magyarország következő topmodellje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint két évre szóló exkluzív modellszerződéssel lesz gazdagabb Magyarország egyik legnevesebb modellügynöksége, az Icon Modell Management jóvoltából, amely ügynökség többek között Palvin Barbarát is menedzseli karrierje kezdete óta. A győztes továbbá 2024-ben a Schwarzkopf Gliss hajápolási márka magyarországi nagykövete lehet, és a JOY magazin címlapján is szerepelni fog.


(via TV2)