Kiderült, mikor láthatjuk utoljára a Trónok harcát

Új teaser videó érkezett, a végén a várva várt dátummal.

A True Detective helyi idő szerint vasárnap esti amerikai premierje duplán is örömteli volt az HBO-s sorozatok szerelmeseinek, hiszen nemcsak harmadik évadával folytatódott a nyomozós antológiaszéria, de az első epizód sugárzása előtt közzétettek egy új Trónok harca videót, amelyből kiderült, mikor indul a világhírű sorozat utolsó évada.

A várva várt dátum, azaz a népszerű fantasyszéria nyolcadik évada első részének premierje a magyar HBO-n és az HBO GO-n április 15. (az amerikai nézők már 14-én láthatják kedvenc hőseiket). A Deres kriptái című, 1 perc 45 másodperc hosszú kisfilmből ezenkívül nem sok minden derül ki, hiszen meglehetősen sejtelmes hangulatú. Alant az eredeti nyelvű előzetes látható, a magyar feliratos anyag ide kattintva érhető el.

Szemfülesek az Arya és Sansa Starkot, illetve Havas Jont szerepeltető kisfilm végén felvillanó dátumból azt is kiszámolták, mikor láthatjuk a valaha készült utolsó Trónok harca-epizódot: a szomorú alkalomra május 19-én kerül sor.

Addig azonban olyan hat rész vár ránk, amely mindegyike felér egy-egy mozifilmmel, az alkotói ígéret szerint eldobjuk tőle az agyunkat, és tévéképernyőn még sosem látott dolgoknak leszünk a tanúi. Többek közt egy olyan monstre akciójelenetnek, amit nem kevesebb mint 55 éjszakán át forgattak kültéren, majd több héten át dolgoztak rajta a stúdióban, így minden eddiginél látványosabb lesz.


(via HBO)