Lezajlott az RTL-es Sztárbox mérlegelése, itt a pontos menetrend

Az október 29-én induló Sztárbox első negyeddöntőjének versenyzői edzőik kíséretében vettek részt a mérlegelésen és néztek egymással farkasszemet.

A bokszmérkőzések elengedhetetlen része az összecsapásokat megelőző mérlegelés és egyben face-off, amely során a versenyzők mérlegre állnak, kiderül, hogy ki, mekkora súllyal száll a ringbe, valamint szembenéznek egymással a küzdő felek.

Forrás: RTL Sajtóklub

 


A Sztárbox férfi középsúlycsoportjában a többszörös magyar - és Európa bajnok, Bacskai Balázs által felkészített Frohner Fecó állt először mérlegre, amely 76,5 kg -ot mutatott. Ellenfelét, Molnár Áront Törteli Ferenc, a KSI és a junior válogatott vezető edzője, valamint Treuer Gábor, a KSI utánpótlás edzője készíti fel a megmérettetésre, közülük az utóbbi kísérte a versenyzőt. Molnár Áron esetében a mérleg 78,8 kg-ot jelzett.

Sztárbox - Molnár Áron vs. Frohner Fecó; Forrás: RTL Sajtóklub

 

A nők könnyűsúlycsoportjában Megyeri Csilla lépett a mérlegre. Őt is edzői Tóth Ferenc és a többszörös magyar bajnok Tóth Tamás kísérte. Csilla esetében a mérlegelés eredménye 62,5 kg. A vele szembenálló Berki Mazsi is edzőjével Túrós Arnolddal érkezett. Mazsi 58,5 kg-ot nyomott.

Sztárbox - Megyeri Csilla vs. Berki Mazsi; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Férfi nehézsúlyban Árpa Attila súlyát mérték először, akinek edzője a korábbi magyar bajnok Bogdán Zsolt most nem tudott jelen lenni. A mérlegelés eredménye 102 kg. Ellenfele, Nagy Ervin esetében a mérleg csak kicsivel többet, 103 kg-ot jelzett. A színészt edzője, a ma is aktív veterán bunyós, Kovács Gyula kísérte.

Sztárbox - Árpa Attila vs. Nagy Ervin; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Az, hogy az első negyeddöntő összecsapásaiban kik bizonyulnak jobbnak, kiderül október 29-én 19:00 órától az RTL-en.

Akik élőben a helyszínen, a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban szeretnék követni az eseményeket, azok az Eventim felületén tudnak jegyet vásárolni a negyeddöntőkre, elődöntőkre és döntőre. 


A következő negyeddöntők csoportosítása:

November 5.
Női könnyűsúly: Sáfrány Emese – Dobos Evelin
Férfi középsúly: Istenes Bence – Schobert Norbert
Férfi nehézsúly: KKevin – Brasch Bence

November 12.
Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra
Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter
Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos

November 19.
Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági
Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András
Férfi nehézsúly: Curtis – Szegedi Fecsó