Maisie Williams a maga morbid módján vett búcsút a Trónok harca-stábtól

Arya Stark ennél kifejezőbben nem is köszönhetett volna el a 8 évadnyi belfasti forgatástól.

Várható volt, hogy Daeneryst alakító Emilia Clarke búcsúja, Jaime, azaz Nikolaj Coster-Waldau viccesen gyomorforgató visszaemlékezése és Sansa, vagyis Sophie Turner enyhén spoileres nyilatkozata után szép sorban a többi Trónok harca-főszereplő is elmond valamit az utolsó évadról, vagy látványosan megköszöni az HBO stábjával eltöltött közel egy évtizedet.

Ezúttal a harcias Arya Starkot alakító Maisie Williams írta ki a Twitterére az alábbiakat egy véres tornacipős fotó kíséretében, miután véget ért az utolsó forgatási napja. Emiatt, valamint a színésznő hashtagjei miatt (miszerint „csak egy nő amrad talpon, ő is csak épphogy”) sok rajongó máris készpénznek veszi, hogy a Trónok harca véres fináléját egyedül csak Ayra fogja túlélni a sorozat legelejétől jelen lévő főszereplők közül! Erre egyébként meg is van minden esély, ismerve a sorozat alapjául szolgáló George R.R. Martint, akinél a világ legtermészetesebb dolga, hogy váratlanul megöli a közönségkedvenc karaktereket. 

Viszlát Belfast, viszlát Ayra, viszlát Trónok harca! Micsoda móka volt! Most már új kalandok várnak! #csakegynőmaradttalpon #őisépphogy #akövetkezőnégyévbencsakaludnifogok #vicceltemnemfogokaludni

A Trónok harca utolsó, 8. évada 2019-ben debütál majd. Mindössze hatrészes lesz, de azok mozifilm hosszúságúak, és a keserédes finálét a készítők szerint még nagyon sokáig fogjuk emlegetni! (via NME.com)