Máris rázúdult a népharag a Nyerő Páros egyik versenyzőjére

Volt néhány sokkoló pillanat az RTL valóságshow műsorában.

Még csak a második adás ment le a Nyerő Párosból, de azt már tudhatjuk, hogy a történelmet és a művészeteket illetően a játékosok többsége nem nyújt kiemelkedő teljesítményt. Az első feladatuk befejezése után a villába visszatérve a „Ki vagyok én?” játékot játszották, aminek a lényege, hogy a pár egyik tagjának a fejére tettek egy fotót egy híres emberről, a másik félnek pedig el kellett mutogatnia, hogy kiről is van szó.

Az biztos, hogy születtek igazán vicces megfejtések is. Kiderült például az is, hogy Berki Mazsinak fogalma sem volt, ki festette a Mona Lisát, ám amikor muszáj volt tippelnie egyet, akkor ő Picassót mondta Leonardo da Vinci helyett. 

Ne szórakozz

– mondta az influenszer párja, Zoltán, aki majdnem megsemmisült, amikor Mazsi kimondta Picasso nevét.

Miskovits Marci barátnőjének, Nicuta Nicoletának Karikó Katalint nem sikerült megfejtenie, pedig a műsorvezető mindent elkövetett, hogy a koronavírus-járványt és a vakcina beadását bemutassa. 

Ismerem szerinted?” 

– tette fel a kérdést Nico, amire Marci egy nagy nemet mutogatott. 

Mondjuk Berki Mazsi kedvesét sem kellett félteni, hiszen Zoltán abban a hitben élt, hogy Karikó Katalin egy divattervező. 

Az X-Faktor felfedezettjének nemcsak a magyar-amerikai biokémikus felismerése okozott problémát, ugyanis a korábbi feladatuknál kiderült, hogy neki a Vuk meséről fogalma sincs. Bár Nico azt mondta, hogy mivel Erdélyből származik, sok rajzfilmet más néven ismer. 

Megvolt az első nagy összeveszés is

Volt, aki a poénosnak induló játékot túl komolyan vette. Jauri és a párja, Berényi Dorina csúnyán összevesztek. A zenésznek kellett először elmutogatnia Vincent van Gogh festőt, és a feladatot remekül teljesítette is, ugyanis még arra is emlékezett, hogy ő az a művész, aki levágta a fülét. Az ingatlanosként dolgozó Dorinának azonban nem jutott eszébe a megfejtés.

Ezt követően helyet cseréltek, és a DJ kedvesének kellett Rubik Ernőt, a Rubik-kocka feltalálóját elmutogatnia. Jauri azonban nem sokat értett abból, amit a párja előadott, így lejárt az idejük. Dorina pedig dühében olyat mondott, hogy még a többi játékos is meglepődött.

De suta vagy

– mondta Jauri barátnője mindenki előtt, ám a történet még itt sem ért véget, mert még azt is hozzátette, hogy:

Most tényleg buta vagy, ne haragudj.”

Szabó Simon is megjegyezte a kamerák előtt, hogy szerinte ez nem volt szép Dorinától. Jauri pedig arról vallott, hogy szerinte egy férfi sem szereti, ha a szellemi képességeit szidják mások előtt. 

A pár kettesben félrevonult, hogy megbeszéljék a problémákat, de nem tűnt úgy, hogy dűlőre jutottak. Dorina azzal védekezett, hogy szerinte mondtak már sokkal rosszabbat egymásra a párok bent a villában. A zenész azonban elmondta, hogy szerinte a mostani versenyzők közül senki sem beszél így a partnerével.

A nézőknek sem volt szimpatikus Berényi Dorina viselkedése, és ezt meg is vitatták a Redditen:

Amúgy a Dorina típusú nők hogyan fognak ki ilyen normális, tisztelettudó férfiakat?

– tette fel a kérdést valaki.

A mai adás után tényleg megsajnáltam Jaurit

– jegyezte meg valaki más.