Matthew Perry egy önéletrajzi ihletésű szuperhősfilmen is dolgozott

A Mattman főszereplője egy függőséggel küzdő híresség lett volna.

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Jóbarátok sztárját, Matthew Perryt október 28-án holtan találták a Los Angeles-i otthonában. Az 54 éves színésztől zárt körű temetésen búcsúztak november 3-án.

Perry több projekten is dolgozott a halála előtt, például egy önéletrajzi filmen, amiben azt szerette volna, ha Zac Efron alakítja őt. Most kiderült, hogy

egy önéletrajzi ihletésű szuperhősfilm is tervben volt, aminek Mattman lett volna a címe.

a másik projekt

Matthew Perry önéletrajzi filmet készített volna, már azt is tudta, ki lenne a főszereplő

Az október végén elhunyt sztár a halála előtt egy nappal beszélt erről Athenna Crosby modellnek egy vacsorán. Valószínűleg a saját önéletrajzát készült volna filmre vinni.

Tovább

 

Erről Adam McKay rendező beszélt, aki a Ne nézz fel! című filmjében dolgozott együtt Perryvel (ha nem találod őt a végleges verzióban, ne lepődj meg: egy cameója volt, amit végül kivágtak).

„Egy fickóról szólt volna, biztosan felismernéd őt: Mattnek hívják, körülbelül 50 éves és nagyon híres. Az élete egy kissé zűrzavaros, el van veszve. Egyszercsak meghal egy távoli rokona, és 2 milliárd dollárt hagy rá – ő pedig arra használja az örökséget, hogy szuperhőssé váljon.”
Forrás: Getty Images

 

Perry egész életében nyíltan beszélt a függőségéről, és arról a küzdelemről, amivel ellene harcolt, és mindig igyekezett azt hangsúlyozni, hogy van remény. McKay úgy képzelte el a Mattmant, hogy egy népszerű tévés fickóról szól, aki függőséggel küzd – ez egyfajta fiktív változata lett volna Perrynek.

A főszereplő bárhová megy, a mondatait idézik, és mindenki a vidám műsorban szereplő fazont ismeri, azon keresztül tekint rá, közben meg ott van egy függőségekkel küzdő ember.

Miként mondta:

„Közben te egy emberi lény vagy, aki valódi függőséggel, valódi fájdalommal küzd. Ebből egy hihetetlen show lehet: vicces is, de közben hatással van az emberek életére.”

Ez is érdekelhet

5 szomorú sztori a Jóbarátok sztárjának kisiklott életéből

Matthew Perry az új könyvében őszintén leírt mindent a súlyos gyógyszer- és alkoholfüggőségéről, de arról is, mikor és hogyan bonyolódott futó kalandba Cameron Diazzal, Gwyneth Paltrow-val és Salma Hayekkel.

Tovább

 

McKay arról is beszélt, hogy ezt a filmet tíz éve még nem lett volna érdemes leforgatni, de most eljött volna az ideje, hiszen végre egyre többen beszélnek nyíltan a mentális problémáikról és függőségeikről.

(via Far Out)