Meghalt a Dr. Csont és az NCIS tévésorozatok sztárja

Heath Freeman 41 éves volt. A halálhírt a színész egyik régi barátja és a menedzsere jelentette be a sajtónak.

41 éves korában elhunyt Heath Freeman amerikai színész, akit leginkább Howard Eppsként ismerhettek a tévénézők a Dr. Csont sorozatból. A halálhírt a szépségkirálynőből lett valóságshow-sztár, Shanna Moakler posztolta elsőként a közösségi médiában (az ő értesülései szerint Freeman az austini otthonában, álmában hunyt el), de nem sokkal később már a színész menedzsere, Joe S. Montifiore is megerősítette a tragikus hírt.

Forrás: Jean Baptiste Lacroix/WireImage/Getty

 

Joe S. Montifiore az alábbi közleményt juttatta el a Deadline magazinnak:

Őszintén megrendültünk szeretett Heath Freemanünk elvesztése miatt. Zseniális ember volt, nagy lelkesedéssel és érző lélekkel, mellyel kitörölhetetlen nyomot hagyott a szívünkben. Életét rendkívüli életöröme, valamint a családja és a barátai iránt érzett hűség, szeretet és nagylelkűség töltötte ki. Rendkívül büszke volt legutóbbi filmes munkájára, és nagyon izgatottan várta karrierje következő fejezetét. Figyelemre méltó öröksége, mint fiú, testvér, nagybácsi, barát, rendkívül tehetséges színész és producer, kiváló szakács és a leglenyűgözőbb, legragadósabb nevetéssel bíró ember, örökké élni fog. Áldott emléke legyen mindazokkal, akik ismerték és szerették őt.

Freeman számos népszerű sorozatban kapott epizódszerepet 2001-től: láthattuk a Dr. Csont mellett többek között a Vészhelyzetben, az NCIS - Tengerészeti helyszínelőkben és a Nyomtalanulban is. Nemrégiben főszerepet kapott Michael Polish új filmjében, a 2022-re várható Terror on the Prairie című westernben is, amelynek Gina Carano az egyik húzóneve.

Shanna Moakler vasárnap az Instagram-oldalán és a Twitterén így írt Heath Freeman haláláról:

Megszakad a szívem, amikor kedves barátom, Heath Freeman, a tehetséges színész, rendező és producer, a kiváló szakács és megbízható barát elvesztéséről hallok. Hihetetlenül fogsz hiányozni, és minden egyes csodálatos emlék is, ami közös volt veled... és mennyi nagyszerű emlékünk van!!! Isten veled! Isten veled, drága barátom, hiányozni fog a nevetésed, emlékezni fogok az együtt töltött nagyszerű időkre... Köszönöm, hogy izgalmassá és mókássá tetted ezt az életet!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shanna Moakler (@shannamoakler) által megosztott bejegyzés

(via Deadline)