Rózsa György is visszatér a Zsákbamacskába

Több nagy bejelentést is tett a TV2 programigazgatója, Fischer Gábor a Sorozatwiki múlt hét végi podcastjében.

A 2022-es év értékelése mellett a műsorban a szakember egy rakás újdonságot is elárult a csatorna közelgő műsoraival kapcsolatban. Az egyik legfontosabb, hogy a népszerű Ázsia Expressz következő évadát Mexikóban és Guatemalában veszik majd fel, ezért megváltozik a reality sorozat címe, és az eredeti brandet megtartva Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát lesz.

A TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWiki Podcast adásában azt is bejelentette, hogy idén ősszel a Dancing with the Stars 4. évada és a Farm VIP következő szezonja is képernyőre fog kerülni. Mégsem kerül viszont adásba a Drágám, add az életed! következő évada. Fischer ugyanis elárulta, hogy rövid távon ez nem szolgálja a tévétársaság érdekeit. A Szerencsekerék ugyanakkor nagyszerűen teljesít, így már idén tavasszal új szezonnal jelentkezik a csatornán.

Forrás: TV2


Fischer Gábor a március 13-án induló Zsákbamacskával kapcsolatban is tett egy szenzációszámba menő bejelentést. Elmondta, hogy leforgattak néhány speciális epizódot is, és

ezekben a nosztalgikus adásokban szerepelni fog az eredeti műsorvezető, Rózsa György is.

Folytatódik ezenkívül a csatorna egyik őszi újdonsága, a Párharc is.

„Annyira elégedettek voltunk a Párharccal, hogy úgy döntöttünk, hogy a műsor 2023-ban is folytatódik. A reality folytatása már tavasszal látható lesz,

méghozzá nem is egy, hanem rögtön két évaddal.

Ennek az az oka, hogy egy etap rövidebb lesz. (…) A Párharc műsorvezetője a továbbiakban is Stohl András lesz” – árulta el Fischer, aki azt is feltárta, hogy tavasszal érkezik a Pepe 2. évada is. Az Ütős ötös című vetélkedővel kapcsolatban a programigazgató bejelentette, hogy szintén tavasszal érkezik a TV2-re, ám erről a formátumról nem beszélt többet. A teljes podcast ide kattintva érhető el.


(via Sorozatwiki)