Szájkaratétól zengett a Nyerő Páros villája

A lányok játéka balhéval ért véget, miután Béci rosszindulatúnak nevezte Beát. Vitájuk a villában folytatódott, majd Dani is összeszólalkozott a barátnőjével.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában újabb szövetség megalakulásának lehettünk tanúi: Béci és Norina kezet fogtak Zsoltival és Csillával, hogy jóban-rosszban segítik egymást a játék hátralévő részében.

Béci közben beleállt Beába, a rapper szerint Törőcsik Dani párja rosszindulatú, és a játék előhozta belőle az igazi énjét. Bea igyekezett megvédeni magát egykori szövetségesével szemben, és kikérte magának Béci szavait.

Törőcsik Dani is kommentálta ezt az incidenst, a tetoválóművész szerint igaza volt Beának, amikor kiállt magáért Bécivel szemben, a stílusa viszont hagyott némi kivetnivalót maga után. A lány ezután sértegetni kezdte Norinát, ami egyáltalán nem tetszett Daninak.

A rapper és felesége a veszekedésbe torkollott játék után leültek, hogy megbeszéljék a történteket Daniékkal, azonban mindenkit sokkoltak szavaikkal. Béci közölte a tetoválóművésszel, hogy egy dolgot nem szeret benne: a párját, Beát.

Beának rosszul esett, hogy Dani a történtek után még nyitott volt Norinára, a srác viszont felháborodott, hogy a barátnője meg akarja mondani neki, hogy mit tegyen. Elhangzott itt is egy erős mondat Bea szájából:

Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba.”

Az előzetes alapján a következő részben is lesznek izgalmak, miután a Hang (azaz maga Balázs) utasítja Molnár Zsoltot, Megyeri Csilla párját egy titkos feladat elvégzésére, az egyik játék pedig szó szerint hidegzuhanyként éri a lányokat.