Szerencsekerék: ezt a baromi nehéz feladványt mi sem tudtuk volna

Több mint 5 millió forintot veszített szegény játékos – akinek nem a tudása hiányzott, hanem a szerencséje.

Nagyon szépen menetelt a fődíjig a Szerencsekerék csütörtöki adásának játékosa, ám pechére a fődíjért zajló küzdelemben nagyon rossz betűket sikerült választania – már abban az értelemben, hogy mindössze négyet tartalmazott belőlük az amúgy elég hosszú feladvány.

Daninak egy két szavas megfejtést kellett volna kitalálnia, aminek a meghatározása az volt, hogy

„bádogember a parkban”.

A 13 betűből álló kifejezés mindkét szavának első betűje meglett ugyan, de például egyetlen magánhangzót sem sikerült eltalálni, szóval így baromi nehéz volt a feladata.


Férfiasan bevalljuk, hogy nekünk sem ment a K_ _T_R_ S_ _ _ _R megfejtése, mivel ez így tényleg nagyon kevés segítség, és a bádogember alapján is rossz nyomon indultunk el. Ráadásul nem is áll rendelkezésre túl sok idő: az a 20 másodperc csak arra elég, ha kapásból vagy mondjuk második, esetleg harmadik nekifutásra ki tudjuk találni a dolgot.

De hát kibicnek semmi se drága, szegény Dani ezzel szemben 4 millió 170 ezer forintot hagyott ott a balszerencséje miatt. Kasza Tibi és műsorvezető-társa, Sydney ráadásul nagyon előzékenyen megmutatták neki azt is, hogy a bónusz ajándéka további 1 millió forint lett volna,

így összesen 5 millió 170 ezer forintot veszített

– vagy hát ne legyünk ennyire borúlátóak: ekkora összeget nem nyert.


(via tv2play.hu)

 

Ez is érdekelhet

Hú, de lovagias volt Kasza Tibi a Szerencsekerékben!

Nem volt szép, amit a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Polgár Tünde egyik feladványa után mondott műsorvezetőtársának, Sydney-nek.

Tovább