Szorcsik Viki és Schobert Norbi fia is feszt csak vitázik a Farm VIP-ban

Zajlik az élet a TV2 tanyasi reality műsorában.

A pitymallatkor a kakasokkal ébredő hazai hírességekkel (lásd: Csuti, Szorcsik Viki, vagy Schobert Norbi fia, Schobert Norbi) telezsúfolt Farm VIP-ban tényleg minden van, mint a falusi búcsúban,

unalom és nyugalom viszont, na, az nincs!

 

 

Görgényi Fruzsi például zokogva akadt ki a többiek galádságain. A megúszós taktikája ugyanis nem vezet jóra a többiek szerint, de ahogy el is hangzik a műsorban: ez nem azt jelenti, hogy utálnák őt a többiek.

Ezt viszont Fruzsi egyáltalán nem így érezte, el is törött nála rögtön a mécses:

Nem akarom, hogy utáljatok!

 

Fruzsi mellett a tűzrőlpattant Szorcsik Viki körül is sorozatos a purparlé. Őszintén, pacekba viszont nem mondja meg neki soha senki, mi is pontosan a baja. Viki nem is bírta sokáig cérnával, kiakadt, mint az órarugó:

A korrektségről akkor ennyit, akkor inkább elmegyek állatokat etetni, mert azok legalább őszinték és tiszta szívűek, és szeretnek, nem úgy, mint ti!

Vikire egyébként sokan zabosak ebben a játékban, csak úgy röpködtek a falhoz a nevével telepingált, mázas tányérok!

 

 

De Görgényi Fruzsi és Schobert Norbi fia, Schobert Norbi között ha nem is szikrázik, azért ott cicereg a feszültség. Amikor ugyanis Fruzsi sérelmezte, hogy a többiek milyen jelzőkkel illetik őt, és rákérdezett, miért lett belőle első számú közellenség, az ifjabb Schobert pedig rögtön beleállt a konfliktusba:

Vártam, hogy megbeszéljük (...) de nem tisztázódott. Itt álltam, sírtam...

 

 

Kíváncsi vagy, hogyan telnek a forgatási napok a Farm VIP-ben? Less be a kulisszák mögé!

Oláh Ákos, a Tv2 reality műsorának kreatív producere mindent elárult a kamerák mögött zajló, megfeszített munkáról az alábbi videóban:

 

 

(via tv2play.hu)