Tényleg visszatér a TV2-re a Hal a tortán?

Állítólag igen. Sőt, a Blikk információi szerint VV Ágica, Győzike és Ambrus Attila már el is kezdték a kamerák előtti főzőcskézést.

Blikk exkluzív információi szerint hamarosan visszatér a képernyőkre a TV2 2008-ban elinduló, kisebb nagyobb megszakításokkal egészen 2016-ig futó, celebekkel teli főzőcskézős műsora, a Hal a tortán. A bulvárlap szerint már meg is kezdődtek a gasztroreality új évadának forgatási munkálatai: többek között VV Ágica (született: Szögeczki Ágnes), „az ország Győzikéje”, azaz Gáspár Győző, valamint az egykori Viszkis rabló”, a jégkorongozást ma már korongozásra lecserélő Ambrus Attila látta vendégül a játékostársait egy vacsorára.

Forrás: Tv2

 

A fentiek mellett Blikk azt is megtudta, hogy a feltámasztott Hal a tortán egyszemélyes zsűrije ezúttal Győzike felesége, Gáspár Bea lesz. A bulvárlap egy fotót is közölt a forgatásról – vagy legalábbis lehozott egy olyan képet, amin „Bea asszony” egy nagy halom zöldség, valamint egy, a háttérben jól kivehető Hal a tortán-logó előtt pózol. A Blikk hírét átvette mostanra szinte a teljes magyar média, ám a TV2 egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a műsor visszatérését sem a Media1-nek, sem más sajtóorgánumnak.

Szerettük volna mi is közvetlenül a TV2-től megtudni, hogy igazak-e a Blikk információi, miszerint visszatér a képernyőre a Hal a tortán, az egyszemélyes zsűri Gáspár Bea lesz, és már megkezdődött a forgatás is Győzikével meg a Viszkissel, ám a cikkünk megjelenéséig a PORT.hu sem kapott hivatalos választ a tévécsatornától.