Történelmi pillanatra került sor az Ázsia Expresszben: ők az idei győztesek

Az utolsó pillanatig izgulhattunk a TV2 kaland-realityjében.

A Port.hu is megírta, hogy a csütörtöki adásban L.L. Junior és Dárdai Blanka búcsúzott az Ázsia Expressztől. A döntőbe Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese párosa jutott be.

A sztárséf a finálé elején a kamerák előtt elmondta, nyerni szeretnének, és a párjával bizonyítani akarnak, hogy nem csupán egy szimpátiaalapú műsort tudnak megnyerni együtt. Ezzel a 2023-as Dancing with the Starsra gondolt, ahol többen sérelmezték, hogy Krauszék jöttek ki győztesen, mert sokak szerint a top3-ba jutott másik két páros sokkal jobb teljesítményt nyújtott. 

Ez is érdekelhet!

Krausz Gábor az idei Ázsia Expressz legnagyobb hisztigépe

Krausz Gábornak kezd elege lenni az Ázsia Expresszben, szerencsére párja, Mikes Anna mindig helyreteszi, és valahogy túljutnak a nehézségeken.

Tovább

Voltak vitáik 

Mikes Annáéknak nem indult jól a kezdet. Egy számot kellett megtalálniuk az utcán, de nem tudták, ki az az ember, akinél felfedezik. A séf nem örült annak, hogy a táncosnő legszívesebben mindenkit leellenőrzött volna.

Nézzünk be a s*gglyukába is. Megnézhetem a s*gglyukad?

– mondta dühösen Krausz, aki úgy tűnik, hogy az utolsó adásra sem tudta elengedni a hisztizést. 

A játék hasonló volt az előző évadokhoz. Egy tablet segítségével a korábbi versenyzők tettek fel kérdéseket a döntősöknek, amelyekre válaszolniuk kellett, hogy továbbjussanak a feladatokkal. 

Semmi élvezhető nincs ebben a napban”

– folytatta a duzzogást a sztárséf, amikor nehezen találtak fuvart. 

Ők a végső győztesek 

A küzdelem egyébként végig nagyon szoros volt a versenyzők között, bár először Krauszék tűntek erősebbnek, végül Sáfrány Emese és Béres Anett is felvették a fonalat, sőt egy ponton le is előzték az ellenfeleiket. 

A feladatok teljesítése után elsőként Sáfrány Emese és Béres Anett értek oda Ördög Nórához, így ők nyerték meg az idei Ázsia Expresszt. Ők az első női páros, akiknek ez a műsor történelmében sikerült.

Bár a nézők többsége Sáfrány Emesééknek szurkolt, kiszúrtak valami fontosat, amit a Redditen meg is vitattak:

Emeséék nem ugyanabba a kocsiba szálltak vissza?

– tette fel a kérdést valaki. 

Nem úgy van, hogy nem szállhatnak vissza ugyanabba az autóba?”

– kérdezte valaki más a fórumon. 

Tuti kapnak valami időbüntetést, ha ők érnek be elsőnek, akkor várniuk kell..”

– írta egy harmadik hozzászóló, de ez végül nem történt meg, így úgy tűnik, hogy a lányok nem követtek el szabálytalanságot.