Tuti tippek meztelen udvarláshoz

Aki nem bírja a felszínes közeledést, az menjen a trópusi szigetekre tök pucéran társat keresni!

Csajozni, pasizni nem egyszerű dolog. Tele van a világ fura férfival és nővel, de persze lehet, hogy egyből beüt az örök szerelem az álompasival, -csajjal. 

A szerencsétlenebbek meg elmennek tévéműsorokba, hogy például valami egzotikus helyen, gatyát, bugyit letolva flörtöljenek. Ez a Naked and Afraid of Love című műsor alapfelállása, aminek köszönhetően meg is lehet tudni, hogy mik a pucér párkeresés legalapabb szabályai.

Forrás: IMDb

 

Ne álljon fel a cerkád már a bemutatkozáskor

Vannak emberek, akik leblokkolnak mások előtt, akiknek akkor sem lesz erekciója, amikor nagyon kéne, nemhogy több kamera előtt. Van, akinek ez nem okoz gondot, még úgy sem, hogy tök pucéran áll a meztelen nővel szemben, akit épp fel akar szedni. Mivel ez nem holmi felnőttfilm, amiben ennyi után már simán jönne az ágyjelenet, hanem egy ismerkedős műsor, itt egy kicsit ciki azért az erektált pénisz. 

Ócska altesti poénokkal elfedni a meztelenséget

Minden más, értsd: normális esetben, amikor van az emberen ruha, akkor gagyi viccnek, illetve akár bántalmazásnak is minősülhet, de itt teljesen rendben van, ha tűzifagyűjtés közben a botokat szedegetve a saját botodra is célozgatsz. Ezzel el lehet ütni annak az élét, hogy amúgy egyikőtökön sincs ruha. Ugyanígy a nedves tűzifával kapcsolatban is rendben van olyat párbeszédet folytatni, hogy:

- Jaj, ez a fa nedves.

- Nem minden esetben baj, ha valami nedves.

Értjük a szexuális utalást, ugye. 

Felszínes ismerkedés ellen meztelenkedés a dzsungelben

Forrás: IMDb

 

Aki a városban, a való világban való randiztatásoktól már teljesen kivan, mert a pasik/csajok nem veszik komolyan, mindenkivel csak felszínesen tud megismerkedni, esetleg még csakis és kizárólag a szexről meg a testiségről szól minden, hát irány a nudista trópusi tengerpart!

Itt már csak egy feladatunk van, hogy ne rögtön az első gondolatunk legyen a másik testi adottságainak megcsodálása. Vagy akkor vállaljuk, hogy totál hipokraták vagyunk, mert amúgy a mély érzelmek, a lelki kötődés mind másodlagos, ha a csávónak kockás hasa van.

Ami a pucér túlélést illeti…

Itt nemcsak a párkeresés a lényeg, hanem a dzsungelben való túlélés is. Tehát egyből kiderül az is, hogy előemberi szintre visszafejlődött kigyúrt férfiak képesek-e minimális eszközökkel tüzet csiholni, hogy képesek-e kaját szerezni meg ilyenek. Még jó, hogy a természetben nem kell megjavítani a csöpögő csapot, felfúrni a falra valamit, vagy összedobni egy IKEA PAX gardróbszekrényt tök egyedül, de mégis kiderül ez-az a férfi rátermettségéről. Meg arról, hogy mi a véleménye a klasszikus női és férfi szerepekről.

Forrás: IMDb

 

Az éhezés, merthogy itt maguknak kell gondoskodniuk a kajáról, hamar kihozza belőlük az igazi énjüket. Éhezve, pucéran egy dzsungelben meg próbáljon meg valaki kedvesen bókolni egy tök idegennek, aki annyira elkeseredett pasizás/csajozás téren, hogy ilyen extrém randikörülményekre vágyik.