Új előzetes futott be Nicole Kidman és Hugh Grant izgalmas krimisorozatához

A Tudhattad volna című 6 epizódos regényadaptáció októberben érkezik az HBO-ra.

Már csak egy egészen kicsit, egyetlen kurta kis hónapot kell várni ahhoz, hogy Nicole Kidman és Hugh Grant 6 epizódos minisorozata, a Tudhattad volna felkerüljön az HBO kínálatába (az amerikai premier október 25-én, a magyar pedig másnap lesz). Ennek örömére a csatorna most előrukkolt egy újabb izgalmas előzetessel. Íme:

A minisorozat középpontjában a dúsgazdag Fraser-házaspár (Nicole Kidman és Hugh Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodoztak. Grace minden idejét a férjének, az előkelő kórházban dolgozó gyermekonkológusnak és a hozzá terápiára járó pácienseinek szenteli. Hamarosan megjelenik a könyve, a Tudhattad volna, amelyben azért ostorozza a nőket, mert nem hallgatnak az ösztöneikre: hinni kell az első megérzésüknek, amikor megismernek egy férfit! Csakhogy egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének...

Az HBO új sorozata Jean Hanff Korelitz 2015-ben magyarul is megjelent Tudhattad volna című bestsellerén alapul. A széria rendezője Susanne Bier, aki számos kiváló alkotást letett már korábban is az asztalra, a világsikert viszont egyértelműen Sandra Bullock kultikus világvége-thrillere, a Netflixen 2018-ban debütáló Madarak a dobozban hozta meg neki (ami nem mellesleg szintén regényadaptáció volt). A Tudhattad volna forgatókönyvírója és producere pedig nem más, mint David E. Kelley, akivel Nicole Kidman már a korábbi kultsorozata, a Hatalmas kis hazugságok idején is együtt dolgozott. (via IndieWire)