Új napi sorozat készül az RTL-re A szomszéd tehene címmel

A Barátok közt atyja, Kalamár Tamás dolgozik a szérián.

A kedd esti Fókuszban rántották le a leplet a készülő sorozatról, melynek atyja Kalamár Tamás, akinek nevéhez számos sikeres széria kötődik, úgy mint az Oltári csajok, a Barátok közt vagy a Bátrak földje.

A televíziós szakember elmondta, hogy a készülő A szomszéd tehene című széria napjainkban fog játszódni. A történet, ahogy szinte minden napi sorozat, az ármány, szerelem, veszekedés szentháromságában fog zajlani. Kalamár számára fontos az emberi kapcsolatok bemutatása, így biztosak lehetünk benne, hogy A szomszéd tehene is tele lesz intrikákkal, egymásnak feszüléssel.



A történet alapja egy több évtizedes barátság, Kalamár elmondása szerint a sorozat műfaja "véresen komoly, ugyanakkor komédia." A szereplők gyakran kerülnek majd groteszk, abszurd helyzetekbe, ami a humor forrása lesz majd.

Az alapötlet az, hogy egy barátság hogy tud odáig eljutni, hogy ellenségekké váljanak, és abból mi a kiút a végén. A sorozat ennek az ellenségeskedésnek a különböző szakaszait fogja bemutatni, Kalamár szerint sokan magukra fognak ismerni benne.