Új zenei showműsor indul a TV2-n

A Mutasd a hangod című vadonatúj zenei műsor szeptember 10-től látható a TV2-n vasárnaponként.

Szeptember 10-én vasárnap vadonatúj műsorral bővül a TV2 szórakoztató műsorainak hétvégi kínálata. A szombati Szerencsekerék VIP és a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! mellé érkezik egy új formátum, a Mutasd a hangod!, a legmeghökkentőbb zenei show sztárparádéval és adásonként 5 millió forintos főnyereménnyel. A műsorvezető Stohl András lesz.

Az eredetileg dél-koreai műsort eddig 41 országban mutatták be, Dél-Koreában már a 10. évadnál jár, és a 2021-ben legtöbbször átvett formátumként tartja számon a televíziós szakma

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. Hozzátette: a Mutasd a hangod! - ahogy korábban Németországban is - limitált évaddal mutatkozik be idén ősszel, és nagy öröm a csatornacsaládnak, hogy ez az újabb formátum tovább színesíti a TV2 legendás hétvégi szórakoztató showműsorainak sorát.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 


A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségei azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. Ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként.

A fődíj 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket. A döntős egy hazai sztárral énekel majd duettet, így a műsor fináléjában főszerepük lesz a bevállalós énekeseknek is – többek között Caramelnek, Tóth Andinak, és Radics Giginek -, akiknek szintén fogalmuk sem lesz róla, kivel kell akkor és ott, spontán duettezniük.

Az őszi műsordömping tehát folytatódik a TV2-n. Szeptember 4-től jön a csatorna gasztro-tehetségkutatójának legújabb évada, a Séfek séfe, szeptember 2-től szombat esténként a Szerencsekerék VIP adásai, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! negyedik évada, amihez csatlakozik a Mutasd a hangod!

Szeptember 10-től vasárnaponként 21 órakor Mutasd a hangod! a TV2-n!