Újabb adalék a Szívek szállodája évek óta húzódó vitájához

Évek óta megy erről a vita, most az a Matt Czuchry is elmondta a véleményét, aki Rory egyik pasiját, Logant alakította.

Matt Czuchry is beszállt nemrég abba az évtizedek óta tartó vitába, ami arról szól, hogy a Szívek szállodája főhősnőjének, Rorynak (akit Alexis Bledel alakított) melyik barátja volt a legmenőbb. A színész a The Talkban tette mindezt, ahová eredetileg azért ment be interjúzni, hogy népszerűsítse az American Horror Story: Delicate című sorozatot, amelyben ő alakítja Dexet – de természetesen a Szívek szállodája-béli ikonikus karaktere, Logan Huntzberger is előkerült a beszélgetésben.

 

Matt Czuchry egy 2016-os Szívek szállodája-beszélgetésen (forrás: Rob Kim/Getty Images)

 

A The Talk házigazdái arról kérdezték Czuchry-t, mit a véleménye egy tavalyi TikTok-vírusvideóról, ami azt vetette fel, hogy talán Logan és Jess (akit Milo Ventimiglia alakított) is átlagon aluli partnerek voltak Rory számára, és ezért van az, hogy az elmúlt két évtizedben a nők férfiakkal szemben támasztott elvárásai olyan alacsonyak voltak. Matt Czuchry viszont csak nevetett, amikor a műsorvezetők megosztották a videót, amit végül így kommentált:

Nem kellene a tökéletességet keresnünk semmiben, legyen szó kapcsolatokról vagy bármi másról. Ez a sorozat generációkon átívelő, mert időtlen. Amy Sherman-Palladino és Dan Palladino, akik ezt a sorozatot létrehozták, csodálatos művészek.

Ám amikor arról kellett elmondania a véleményét, hogy konkrétan ki lenne szerinte a legjobb partner Rory számára, a színész lehető legudvariasabb módon válaszolt:

Szerintem Logannek megvoltak a maga erősségei és gyengeségi. Ahogy Jessnek is megvoltak a maga erősségei és gyengeségei, és ahogy Deannek [Jared Padalecki karaktere] is megvoltak a maga erősségei és gyengeségei, mint mindannyiunknak. Szerintem az a szórakoztató ebben a sorozatban, hogy vannak ezek a karakterek, akiknek vannak hibáik, és mindenki azon vitatkozik, hogy ki a legjobb partner Rory számára, mert mindenki másképp gondolja, hogy ezek az erősségek és gyengeségek hogyan passzolnak a másikhoz.

(via The Hollywood Reporter)