Újra együtt a Jóbarátok lányai

Az egyre nagyobb Instagram sztár Jennifer Aniston rakott ki egy friss közös képet.

„Üdvözölnek a lányok a folyosó túloldaláról!”

– írta ki a népszerű sitcom Racheljét alakító színésznő a fotó mellé, amin kolléganőivel, Courteney Coxszal (Monica) és Lisa Kudrow-val (Phoebe) pózol, piásüvegekkel a háttérben (lapozás után egy újabb, lazább, röhögős fényképet is láthatunk a sztárokról).

A fiúk, azaz David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joey) és Matthew Perry (Chandler) nincsenek a képen, de még októberben Aniston azzal indította az Instagram-os pályafutását (és robbantotta fel a netet), hogy mind a hatukról kirakott egy közös fotót. (A színésznő a kép hatására egyetlen nap leforgása alatt 11,5 millió követőre tett szert.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hi from the girls across the hall

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Miután a Jóbarátok lezárulta óta eltelt bő tizenöt évben a sorozat színészei szinte egyetlen alkalommal sem tartózkodtak mind a hatan egy helyen (amikor 2016-ban rendeztek egy nagyszabású tévéshow-t James Burrows neves televíziós alkotó, a Jóbarátok egyik rendezője és executive producere tiszteletére, ahova a teljes gárdát elvárták, szóval afféle „Jóbarátok osztálytalálkozó” lett volna, Matthew Perry még akkor sem tudott ott lenni), gyorsan elterjedt, hogy a találkozó oka egy potenciális folytatás.

Később Jennifer Aniston Ellen DeGeneres talkshow-jának vendégeként leszögezte, hogy egy reboottól továbbra is mindenki elzárkózik, de valamilyen közös projektet azért szeretnének.

„Nagyon szeretnénk valami közöset létrehozni, csak még nem tudjuk, mi legyen az a valami.

Most próbáljuk kitalálni. Szóval az a lényeg, hogy dolgozunk valamin” – nyilatkozta akkor a színésznő, de sajnos erről a projektről azóta sem tudni semmi közelebbit. Az új Instagram posztot elnézve mi csak abban reménykedünk, hogy a fiúkat nem hagyják ki belőle!


(via Independent)