Vadonatúj, különleges műsor indul az RTL-en

Olyan párokat, családokat, baráti közösségeket keresnek, akik szívesen néznek együtt tévét, van véleményük mindenről és mindenkiről, és ezt nem is félnek elmondani. Már nincs sok idő jelentkezni!

A napokban egy jelentkezésre felhívó poszt jelent meg a Scripted Productions oldalán,

és az is kiderült, hogy a műsor az RTL-re készül.


Az új műsorról eddig annyit tudni, hogy olyan párokat, családokat, baráti közösségeket keresnek, akik szívesen néznek együtt tévét, van véleményük mindenről és mindenkiről,

és ezt nem is félnek elmondani.

Jelentkezni június 30-ig lehet, a casting@scriptedproductions.hu e-mail címen.

„Megállás nélkül tévét nézel? Megvan mindenről és mindenkiről a véleményed? Legszívesebben nemcsak kommentben írnád le, de el is mondanád, hogy kéne tévét csinálni?

Eljött a te időd!

Jelentkezz vadonatúj műsorunkba, ahol olyan párokat, családokat, baráti közösségeket keresünk, akik szívesen néznek együtt tévét, van véleményük mindenről és mindenkiről, és ezt nem is félnek elmondani. Jelentkezz most!” – olvasható a hivatalos felhívás.



Az elmúlt időszakban egyébként az RTL számos új műsort jelentett be: A szomszéd tehene címmel például Kalamár Tamás, a Barátok közt atyja készít új napi szériát, még idén nyáron elindul a Celebrandi című egészen speciális társkereső, június végén jön az Activity, a Tippelj és vidd el! című vetélkedő adásait pedig már május óta követhetjük.


(via RTL, Média klub)

 

Az új műsorok egyike

Tippelj és vidd el! - Ordítva levezényelt sikolyfesztivál

A The Price is Right nevű klasszikus amerikai vetélkedő magyar verziója nem arról szól, ki viszi haza a főnyereményt, hanem arról, melyik versenyzőnek megy a legmagasabbra a pulzusa és ki tud hangosabban visítva ugrálni a színpadon.

Tovább