Végre nálunk is elérhetőek lesznek az Amazon tévéműsorai

Fel van adva a lecke a Netflixnek: 3 euróért már Magyarországon is előfizethetünk a Prime Videóra.

Az Amazon bejelentette: 200 országban, köztük Magyarországon is elérhető lesz a könyvkereskedő cég saját videószolgáltatója, a  Prime Video - írja a The Verge. Az Amazon hivatalos honlapja szerint ezért mindössze 2,99 eurót kell fizetnünk havonta, fél évig ugyanis kedvezményt adnak az amúgy 5,99 eurós havidíjból.

Forrás: Amazon Studios

 

Az Amazon egyébként nemcsak tévésorozatokat mutat be a saját videószolgáltatóján keresztül, de a cég maga is benne van a sorozatiparban. Rengeteg saját szériájuk van már, a legismertebb ezek közül a Jean-Claude Van Johnson, amiben Van Damme két forgatás között bérgyilkosmelókat vállal, és Az ember a fellegvárban, ahol a történelem úgy alakult, hogy a nácik és a japánok a 2. világháború után feloszlották egymás között Amerikát. Az Amazon Studios receptje általában az, hogy először mindenből csak egy-egy pilot epizódot forgat le, és ha az tetszik a nagyközönségnek, berendelik a folytatást is.

Forrás: Amazon Studios

 

Az Amazon a videószolgáltatós piacbővítést a kalózkodás elleni harc jegyében jelentette be, mivel a Trónok harca, a Top Gear és a House of Cards mellett elég előkelő helyen állnak a torrentoldalakon a saját tartalmaik (Mozart in the Jungle, Transparent, The Grand Tour).