VV12: Ádi hatalmas csattanóval választott párbajellenfelet

Mindenki arra számított, Valent hívja ki, hiszen két dudás nem fér meg egy csárdában. Lássuk, hogy alakult végül!

Az RTL realityjének szerda esti adásában az volt a legfontosabb esemény, hogy Ádi, aki a legtöbb jelet kapta, kiválasztotta párbajellenfelét. Mivel Valen az, akivel a srác talán a legkevésbé szimpatizál, mindenki arra számított, hogy őt hívja ki.

Ádi azonban – aki eddig is a villa legnagyobb taktikusa volt – kicsit megcsavarta a dolgot. Érezhetően jól felépített monológjában azt mondta, három ember van a fejében. Dorka az első, vele kapcsolatban azonban most azt állította, szerinte nem nekik kell párbajozniuk, és már sajnálja korábbi konfliktusukat.

Forrás: rtl.hu


A fiú másodiknak nem túl meglepő módon Valent nevezte meg: őt arra hivatkozva gondolta ellenfélnek megjelölni, hogy

„két dudás nem fér meg egy csárdában”.

Ádi azonban váratlanul továbbugrott Rubenre, és őt állította fel, amire kicsit megfagyott a levegő, hiszen azt lehetett hinni, azért állítja fel a srácot, hogy őt jelölje meg.

Ádi viszont egy hatalmas slusszpoénnal azt mondta Rubennek, hogy álljon fel, és rakja rá a kendőt szentesi cimborájára, Valenre. A nagy taktikus tehát valóban Valent hívta ki, csak egy kicsit el akart még játszani mindenki idegeivel. Az erről szóló videót ide kattintva nézhetjük meg, a villa eseményeinek további történéseiről pedig itt, itt és itt tájékozódhatunk.


(via rtl.hu)

 

Legutóbbi összefoglalónk a műsorról

ValóVilág12: Nagyobb káosz uralkodik az RTL stábjánál, mint a villában

A villalakók jóval összeszedettebbek, mint az RTL valóságshow-jának munkatársai.

Tovább