Adele, a The Beatles és a hip hop legnagyobb sztárjai is Emmy-t kaptak

Az énekesnő, a legendás zenekar két élő tagja és Eminem is már csak egy Tony-díjra van az EGOT státusztól.

Kiosztották a 74. Creative Arts Emmy-díjakat, amelyeket minden évben a színészeket és sorozatokat elismerő Emmy-díjakat megelőzően adnak át olyan televíziós szakembereknek, akik a TV-műsorok megalkotásában technikai és kreatív feladatot látnak el. Ilyenek a rendezők, a forgatókönyvírók, a zeneszerzők, az operatőrök, a sminkesek, a jelmeztervezők, de a sort még sokáig folytathatnánk.

És ezen az eseményen díjazzák az olyan speciális programokat is, mint amilyen Adele One Night Only című koncert különkiadása vagy a The Beatles Get Back című dokumentumfilmsorozata volt, amelyek

5-5 szobrocskával végül az este legnagyobb nyertesei lettek.


Szintén bezsebelt egy díjat a Dr. Dre vezette Super Bowl all-star minikoncert is, ami így a valaha volt első félidős show, illetve az első hip hop stílusú előadás lett, amit Emmy-vel jutalmaztak. Rajtuk kívül további két díjat kapott Lizzo reality-je, a Watch Out for the Big Grrrls is.

Ezzel pedig Adele-t, a The Beatles két élő tagját, Sir Paul McCartney-t és Ringo Starrt, valamint a Super Bowlon fellépő Eminemet is már csak egy Tony-díj választja el a rangos EGOT státusztól, vagyis attól, hogy azon kivételesen elit klub tagjai legyenek, akik Emmy-, Grammy-, Oscar-és Tony-díjjal is egyaránt rendelkeznek.

Adele egy fotót is posztolt az Emmy-díjával, a képhez pedig a köszönetnyilvánítás mellé a következő vicces kommentárt fűzte:

Bízzatok bennem, most már hivatalosan is van EGO-m.”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

 

Címlapkép: Adele a londoni Hyde Parkban, 2022-ben; Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images for Adele