Cate Blanchett sosem volt még ilyen cool

Ő volt az egyik együttes meglepetésfellépője a Glastonbury zenei fesztiválon. Nagyon lazán tolta.

A Tár 54 éves színésznője hatalmas Sparks-rajongó lehet, mert már szerepelt a zenekar három hónappal ezelőtt debütált videóklipjében, a The Girl is Crying in Her Latte címűben is, most pedig a múlt hét végén

váratlanul színpadra is lépett velük.

„Valami különlegessel készültünk ma a számotokra. Ehhez a dalunkhoz készült nemrég egy videó, és abban a csodálatos megtiszteltetésben volt részünk, hogy Cate Blanchett csatlakozott hozzánk benne.

Szóval most elhoztuk nektek Cate Blanchettet”

– konferálta fel az Oscar-díjas színésznőt Russell Mael énekes a színpadon, ahol a sztár gyakorlatilag ugyanazt adta elő, mint a klipben.


Blanchett itt is elképesztően menő és laza táncba kezdett, amit végig fapofával adott elő, és a videóklipben látottakhoz képest néhány új elemmel is kiegészített. A színésznő a klipbeli megjelenését is majdnem száz százalékban reprodukálta: sárga öltöny volt rajta, piros fejhallgató, fekete top és fehér cipő – az egyetlen különbséget az jelentette, hogy a vastag keretes szemüveg, amit viselt, ezúttal zöld volt, nem pedig fekete, mint eredetileg (de így talán még jobban nézett ki).

Cate Blanchett meglepetésfellépését nemcsak a fesztivál közönsége díjazta, hanem a közösségi média is, ahol hamar elterjedt a szóban forgó koncertrészlet. Volt, aki azt írta, órákig el tudná nézni Blanchett táncát, más pedig úgy vélte, ezért a produkcióért a színésznő még egy Oscar-díjat érdemelne. Nem a sztár volt egyébként az egyetlen Oscar-díjas színésznő, aki fellépett a négynapos zenei eseményen: a Rolling Stone értesülései szerint Tilda Swinton Max Richter zeneszerző egyik darabja alatt olvasott fel részleteket Richter egyik korábbi albumáról.


(via People)

 

Itt is nagyon bírtuk a színésznőt

Ragyogó alakítást nyújt Cate Blanchett a női Weinstein szerepében

Valószínűleg Oscart is kap érte. Todd Field alkotása egyszerre hozza zavarba a nézőjét és ébreszt gondolatokat benne, miközben nehéz lenne tagadni, hogy valójában egy hatalmas trollkodás. Kritika a Tár című filmről.

Tovább