Cloud 9+

Pár hét után túl az egymillió megtekintésen a Hide The Pain című új dal videója!


A Cloud 9+ srácok legutóbbi, pár hete robbant, Hide The Pain című dalának videója odatette magát rendesen a youtube nézettségi listáira, hiszen alig másfél hónap alatt, már bőven az egymillió megtekintés feletti régióban rockkol!



A Hide The Pain és annak képi anyaga nem csak idehaza, de a világ számos országában is szép megtekintés számokat produkál, így egy újabb szintet lépett a fiúk 5 évnyi áldozatos és energikus munkája.

A kisfilm közreműködöje Arató András, ismertebb nevén Hide The Pain Harold tökéletes választás a dal témájának a vizuális megjelenítésére, hiszen Haroldnál jobban senki nem tudja leplezni a mindennapi fájdalmak megélését.



Zenetörténeti pillanatról is beszélhetünk, hiszen úgy tűnik nemzetközi himnusza született a genyó fönökökkel szembeszálló kisembereknek!

A csapat azóta túl van az 5 éves jubileumi, teltházas Akvárium NagyHall-ban tartott koncertjén is, ahol természetesen Arató „Hide The Pain Harold“ András is ott volt a show közreműködöi között! A dal szinte már biztos, hogy az idei nyár és fesztiválszezon egyik kiemelt érdeklődésre számot tartó hazai produkciójává emelte a Cloud 9+ kollektiváját.