Elmarad az Aerosmith budapesti koncertje

A zenekar az egész európai turnét lemondta a járványhelyzet miatt.

Az Aerosmith budapesti koncertjét július 10-ére hirdették meg a budapesti Puskás Arénába, ám a járványhelyzetre való tekintettel elmarad a rendezvény, ugyanis az együttes az egész európai turnét lefújta. A Live Nation Magyarország az esemény Facebook-oldalán tolmácsolta a zenekar nyilatkozatát:

Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

A Live Nation a jegyek visszaváltásáról szóló információkat is megosztotta, ez itt olvasható.

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.