Kiderült, mi okozta a Depeche Mode alapító tagjának halálát

Egy hónapja hunyt el a Depeche Mode billentyűse és alapító tagja, Andy Fletcher, de csak most derült ki a zenekar közleményéből, hogy pontosan mi okozta a halálát.

Az együttes megmaradt tagjai, Martin Gore és Dave Gahan a Depeche Mode hivatalos Instagram-fiókján közölték, hogy Fletcher május 26-án otthonában, aorta disszekcióban halt meg. (Az aorta disszekció, vagyis az aorta repedés a főverőér falának hosszanti, lap szerinti szakadása, melynek során az ér falának középső rétege kettéválik.)

"Néhány hete kaptuk meg az eredményt az orvosszakértőktől, és Andy családja kért meg minket arra, hogy osszuk meg veletek a hírt" – áll a posztban, amelyben azt is leírják, hogy bár Fletcher

túlságosan korán távozott, de természetes módon és hosszas szenvedés nélkül hunyt el".
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Depeche Mode (@depechemode) által megosztott bejegyzés

A posztban leírták azt is, hogy megünnepelték Fletcher életét, és megköszönték a rajongóknak azt a hihetetlen támogatást, amit Fletcher családjának és szeretteinek nyújtottak a halálát követő hetekben.

"Múlt héten Londonban ünnepeltük Andy életét egy gyönyörű összejövetelen, ahol elgördült néhány könnycsepp, de nagyszerű emlékeket osztottunk meg arról, hogy ki volt Andy, sztoriztunk az együtt töltött időkről és még nevettünk is" – áll a bejegyzésben.

"Szóval köszönjük mindazt a szeretetet, amit az elmúlt hetekben Andy és a családja, illetve a barátai iránt tanúsítottatok. Őszintén szólva ez mindennél többet ér a számunkra. Andy, hiányozni fogsz, de soha nem felejtünk el."

Andy Fletcherről korábban külön cikkben emlékeztünk meg.

Via: Variety