Egyéb

1 színész + egy színész EXTRA | Pepe és Kapa

Online nézhető ONLINE
2020. december 08. (kedd) 19:00
Ár: 1500 Ft

A Nézőművészeti Kft. és a B32 nagysikerű 1 színész + egy színész című videósorozatának extra adásában végre együtt a legendás Kapa-Pepe páros.
Ha már azt gondoljuk, hogy szürkébb és ködösebb már nem lehet a világ, akkor jön Kapa meg Pepe és azt mondja, hogy: nézzük csak meg a régi fotókat! Mennyi álmunk volt, mennyi terv, és mi valósult meg belőle?!
És még jön a Mikulás is, hogy jó voltál-e idén! Ugye? Jobban tesszük, ha inkább kacagunk egyet magunkon.
Scherer és Mucsi. Kapa + Pepe. Most komolyan(?).
Télapó utáni sírós-nevetős beszélgetés.

Jegyár: 1500 Ft
Választható támogatói jegytípusok:
Többen nézzük (családi jegy): 2900 Ft
Támogatói jegy: 5000 Ft


A JEGYVÁSÁRLÁS MENETE:
1. Keresse fel a https://online-b32.jegy.hu/ oldalt.
2. A BELÉPÉS gombra kattintva regisztráljon az oldalon.
3. A sikeres regisztrációt követően válassza ki a kívánt eseményt és kattintson a JEGYVÁSÁRLÁS gombra, majd a kiválasztott jegytípusból helyezzen 1 db-ot a KOSÁRBA.
FONTOS, hogy eseményenként csak egy jegyet vásároljon, mert a hozzáférés megosztására több jegy vásárlása esetén sincs lehetőség. A jegyvásárlás jogosultságot jelent a tartalom megtekintésére, amely felhasználói fiókhoz kötött. Jegytípustól függetlenül a felvétel egyszerre csak egy felhasználói fiókból és egyetlen eszközzel érhető el.
4. Az oldal utasításait követve adja meg a számlázási adatokat, majd a vásárlás folytatásával fizesse ki jegyét bankkártyával.
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amely az esemény napján, a meghirdetett időponttól aznap éjfélig lesz elérhető. Jegyvásárlásra 23 óráig van lehetőség.