Egyéb

360 Design Budapest

Bálna Honvédelmi Központ
2021. október 04. (hétfő) 16:00 - 2021. október 10. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Bálna Honvédelmi Központ
1093 Budapest, IX. kerület, Fővám tér 11-12.

Kiemelkedő designmárkák, feltörekvő formatervezők és világszínvonalú alkotások – a Red Dot-díjas 360 Design Budapest októberben ismét visszatér!



A #design körbevesz! Látogass el 2021. október 4-10. között a Bálnába az idén második alkalommal megrendezésre kerülő 360 Design Budapest kiállításra és fedezd fel a hazai és regionális formatervezés sokszínű világát!
Ha érdekel a design világa, ha rajongsz a formabontó lámpákért, izgalmas bútorokért és a kortárs magyar design vonalvezetésért, akkor légy ott a 360 Design Budapest-en!
A Magyar Divat & Design Ügynökség szervezésében megvalósuló őszi designkiállítás fő üzenete a környezettudatosság, az újrahasznosítás és az anyagtudatos design. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar és regionális designerek kiemelkedő tehetségére.
A #figitális kiállításon élőben és virtuálisan is bemutatkoznak hazánk innovatív és professzionális designmárkái, feltörekvő alkotói és regionális szakemberei, akiknek munkáit négy tematikus kiállítótérben tekintheted meg.
A 2020-as kiállításra a nemzetközi szakma is felfigyelt, az első 360 Design Budapest számos nemzetközi díjat zsebelt be az év során.